Scalono — czoug
Ekstra protip: jak ubrania wiszą 2 tygodnie na suszarce to już nie trzeba ich prasować. Ewentualnie kupujcie proszę koszule i t-shirty z wzorkami, żeby nie było widać że nie prasowane.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
13 lipca 2022CieplaPoduszka pisze: @LittleQueenie duzo uczonych slow a dalej nwm co z tego wynika ? Jasne , ze sprzatam dla efektu a nie sprzatania samego w sobie . Bardziej mi zalezy na uporzadkowaniu niz czystosci bo to , ze tam troche kurzu jest to zawsze bedzie i zlewam to .
Bardzo ciezko w doroslosci nauczyc kogos kto nie byl wychowany za dziecka nalezycie , ja musialem sprzatac bo mialem taki pokoj maly ze bym sie nie mogl ruszyc xD
...w ubraniach obróć nogawki jeansów pod światło, no i w pierzynkę i pościeli . Pełno tego jest wyłudzenie z blatów nic nie da.
07 sierpnia 2022LittleQueenie pisze: Ekstra protip: jak ubrania wiszą 2 tygodnie na suszarce to już nie trzeba ich prasować. Ewentualnie kupujcie proszę koszule i t-shirty z wzorkami, żeby nie było widać że nie prasowane.
Ubrania to się przewiesza przez oparcie wolnego krzesła, dzięki czemu zawsze łatwiej po nie sięgnąć. Ja mam u siebie aż 3 takie "szafki": na spodnie długie, na koszule oraz na krótkie rękawki :D
@LittleQueenie jak zwykle mi się podobasz- "proces antyentropijny" i "entropia jako miara burdelu"
xD definicja jak się patrzy!
"Rutyna to rzecz zgubna "
Mają być butelki łychy...
07 sierpnia 2022Retrowirus pisze:
@LittleQueenie jak zwykle mi się podobasz- "proces antyentropijny" i "entropia jako miara burdelu"
xD definicja jak się patrzy!
Jeden minus: znalezienie sobie chłopa z wyższym poziomem edukacji jest praktycznie niemożliwe.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Np. pijąc piwo, czy paląc. Staram się wykorzystać każdą chwilę na coś pożytecznego.
Mam nerwicę, to się nasiliło ale da się z tym żyć.
Albo po pregabalinie too much
"Rutyna to rzecz zgubna "
Btw, trick na zimę, ale zajebisty, jeśli macie od cholery brudnych naczyń, wpakujcie w jakies torby i wystawcie na balkon. Ja w przypływie potrzeby ogarnięcia się wyciągnąłem któregos dnia i w zasadzie każdy brud schodził po pociągnięciu zmywakiem, szmatką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.