...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 43 / 2 / 0
Tak jak w temacie. 214mg klona przez 3 miesiace przeszlo, wychodzi 2.3mg dziennie.
324mg Tramca dziennie przez 90 dni, wychodzi 29 200mg.

Do pracy potrzebowałem %-D

Skręt gasi 150-200mg tramca. Faza jest po 500mg. Pracować, czyli dźwigać ciężary, do 38kg, moge już po 250mg-300mg tramca i 4-5mg klona.
Jeśli chodzi o klony to wiele razy odstawienie miałem, ale to było najwyzej 2.5 blistra 30x 2mg przez 1.5 miesiaca mieszane z alkoholem. I było git, szczerze mówiąc. Serio. Tydzien myślotoków i łażenia w kółko po pokoju i koszmary gdy zasnąłem, trochę pot, ale naprawdę nie było źle.
Natomiast Tram to raz zajebałem 40 tabletek retardów 200 przez około tydzień w ilościach takich że gdy czułem że faza lekko schodzi, to dobijalem. To była potem masakra, 2-3 dni depresja i pocenie i przez jakiś tydzień nie mogłem w miejscu nóg ustać, boże jakie to chujowe.
Zamierzam 12 dni redukcję jednego i drugiego robić z zastrzeżeniem iż jak chujowo będzie po tramcu, to zgaszę to większą ilością klonów. Generalnie zaczynam od 300mg tramca i 5mg klona dziennie bo jeszcze 5 dni pracować muszę. 0 Tramca i 0 klona osiągne po 22 dniach licząc od dzisiaj.
Miał ktoś może podobne doświadczenia jeśli chodzi o ilość ?
  • 3245 / 617 / 0
Pierwsze dni do ogarnięcia mogą zmylić na odstawce. Gorzej jak po jakimś czasie stwierdzisz że czegoś Ci brakuje. Ja miałem akurat ciągi Tramadolowe, ale bez benzo, także w pewnym stopniu znam temat. Kwestia czy przerwa tylko czy narara z tymi lekami rekreacyjnie.

Ogarnij sobie herbatkę konopną na odstawkę pomoże.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 2 / 0
Nararara. proch rzuciłem bez problemu chociaż większego problemu z nim nie miałem, nie ogarniam jak można się od tego uzależnić, alkohol tak samo, fajki tak samo. Potrzebowałem takiej mieszanki tramal i benzo stricte do pracy bo potrzebowałem hajsu, a praca wysoce ciężka fizycznie. 12kg schudłem przez 3 miechy (i dobrze, i tak miałem nadwagę).
Najfajniejsze jest to że tramal i klon stymuluje mnie i usuwa lenistwo, ale życie mam zaplanowane co będe robił przez kolejny miesiąc/3msc/6msc/rok/2 lata więc jedyna opcja na rekreacyjny powrót do kombinacji tram + klon/xnx to rok co najmniej i tylko jeśli kupię/zbuduję sobie sejf z zamkiem czasowym. (żeby lockować na 1-3 tygodnie leki). Sobie nie ufam, dlatego są 2 opcje rekreacyjnego ćpania bez możliwości uzależnienia - albo zaufać drugiemu człowiekowi i oddać mu dragi z zastrzeżeniem że ma oddać dopiero po X dniach (mam takiego kumpla, bez problemu przechowywał mi klony po 3-4 tygodnie żebym się nie wjebał, ale już nie chce mu dupy truć) albo zaufać inżynierii i zbudować sejf z zamkiem czasowym.
Dziwne że tak mało takich rozwiązań na rynku, przecież to idealne rozwiązanie dla rekreacyjnego ćpania. Jeden znalazłem na amazonie za bodajże 500zł, drugi to jakieś przezroczyste pudełko plastikowe czli chujnia bo można rozjebał. Taki małý sejfik co idzie zablokować na parę tygodni/miesięcy bez możliwości otworzenia to strzał biznesowy w dziesiątke.
  • 3245 / 617 / 0
Co ciekawe mnie też odblokowało zawsze fizycznie po różnych wersjach tramadolu, że byłem w stanie ogarniać sprzątanie chaty dla przyjemności nawet, BTW, jeśli chodzi o te herbaty konopne to lajt rozluzniająco łagodzący, a nie że polecam ci 2 wiadra skuna lub lolki jakieś.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 2 / 0
O herbatach konopnych mówisz o tych legalnych gównach co teraz popularne są i idioci kupują "skręta" z 0,2% zawartością THC za 60zł w automacie, czy o prawdziwym staffie? Daj linka do sklepu jakiegoś jak masz pod ręką.
  • 3245 / 617 / 0
Jaka ci przypasi, szczerze ja używam np CBD, i jak palisz lub jakoś inaczej przyjmujesz to powinienneś wiedzieć że THC masz tolerowane bez problemu, ja akurat miałem na myśli CBD. są nawet haszysze CBD już poważne procentowo, ale jak wolisz klasyk skuna zakurzyć, to ja ci niepotrzebny jestem co do porad. ja już dawno odstawiłem chemię leków przeciwbólowych i nie potrzebuję dawek uderzeniowych z sytuacji walki z odstawką. ja akurat kupuję np 30 gram herbatki CBD za 20-25 zł w zielarskim ze swojego miasta, żadne automaty mnie nie obchodzą jako fast food konopny badziewny.
  • 43 / 2 / 0
No wiem wiem znam różnicę między cbd a THC tylko pytam się czy te cbd herbatki konopne legalnie mogę nabyć w osiedlowym modnym sklepie z ekologiczną żywnością :mniam:
  • 3245 / 617 / 0
No ja normalnie kupuję albo jak nie chce mi się iść na rynek miejski gdzie jest fachowy zielarski po lepszą większą, to lżejszą w mario market koło bloku, to jest legal 100%, i trzeba tylko wiedzieć co się chce kupić, na odstawce pomoże na złagodzenie nerwicowych myśli i paniki bo organizm został pozbawiony dopływu tramadolu. Uwierz mi że ja miałem kilkumiesięczny ciąg małych dawek które były zwiększane pod koniec maratonu i praktycznie nie schodziłem z fazy, a jeszcze w pewnym momencie miałem legalne recepty na ostrogę w pięcie. Raz miałem 3 dni skręta że gapiłem się w jeden punkt na łóżku i w treści snu w nocy miałem myśli o tramadolu. Te herbaty konopne to polecam na złagodzenie nerwowe przy przesileniach odstawkowych, a nie zamiennik jak metadon na heroinę.
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.