Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 190 / 33 / 0
Kurde ale to uczucie jak sie ląduje po 6h od zażycia DXM jest piękne
Tripa miałem brudnego jakiś taki dziwny, ale to co teraz czuje jak schodzi jest cudowne
2-3h przed DXM wypilem jakąś lemoniade z grejpfruta to chyba tak zadziałało
Dawka 300mg była brana
  • 515 / 110 / 7
O co chodzi odbyłem w tym roku mocne tripy na grzybach, LSD, 2C-B, mocnych odmianach mj i oprócz krótkotrwałych stanów lękowych i przytłaczających natłoków myśli było zazwyczaj bardzo pozytywnie wręcz terapeutycznie a dziś tak z sentymentu pierwszy raz od dawna wleciało 200mg DXM czyli około 3mg/kg co powinno dać dolne 2 plateau a tu stan bardzo podobny do psychozy/schizofrenii i chwilami jakaś pojebana mania. Czy jest to normalne? Dodam że mam borderline
Teraz jest już lepiej ale jeszcze 1.5 godziny temu miażdżyło mi psychikę
  • 2532 / 601 / 0
A co dokładnie się działo?
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 515 / 110 / 7
@Atropolamine mocna derealizacja depersonalizacja bardzo dziwne nachalne myśli niepodobne do niczego innego, większość z nich straszna albo przygnębiająca, poczucie że inni ludzie to jakieś automatyczne roboty świat jest symulacją i jest pusty, nie ma sensu a życie prowadzi do śmierci po której wcale nie będzie tak kolorowo. dex w takiej małej dawce pokazał mi swoją mroczną bezduszną stronę. Do tego uczucie ze zaraz mogę stracić kontrolę nad swoimi emocjami i coś odjebac taki stan maniakalny. Po grzybach czy 2C-B w wcale nie małych dawkach jestem z reguły dużo bardziej ogarnięty a tripy mimo mrocznych momentów są zajebiste i dużo uczą a tu mój umysł pod wpływem DXM w ilości 200mg coś takiego odjebał
  • 2532 / 601 / 0
Pewnie kwestia ogólnego s&s ,wszystkiego co gdzieś się zebrało,siedzi Ci w głowie.Tez raz na zejściu dexa,300mg miałem coś w stylu manii,chodziłem coś pierdolilem do siebie jak mnie przerasta dziwność i niezrozumiałość świata.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 515 / 110 / 7
@Atropolamine
Idę wziąć zimny prysznic może pomoże z reguły fajnie to odświeża przed chwilą zasłoniłem firanki bo auta na ulicy się na mnie groteskowo patrzą XD
Oby jutro było już w miarę normalnie dex kurwa coś ty odpierdolił chyba długa przerwa i pusty żołądek też zrobiły swoje
  • 2532 / 601 / 0
Jutro napewno bd git.
  • 515 / 110 / 7
Potwierdzam że dziś jest już dość stabilnie nawet fajne lekkie afterglow trzymało z rana. Myślę żeby spróbować w tym roku zjeść 2 kapelusze amanita muscaria. Podobne to trochę do DXM? W końcu też dysocjant
  • 258 / 106 / 0
@GalaktycznyBiznesmen

Szczerze to ja swój pierwszy i jedyny so far trip na amanitach bardziej przerzygałem i przespałem, niż cokolwiek z niego wyciągnąłem i mocniej zapamiętałem. Ale z tych nielicznych przebłysków pamięci które mi zostały wyłania się tylko uczucie srogiego popierdolenia, że widziałem swoje bebechy (tak jakby był w stanie wzrokiem skanować wnętrzności czy coś w ten deseń), niektóre przedmioty w pokoju zmieniały swoją wielkość... i to tyle.

Mikropsji (wrażenia pomniejszania się obiektów) jeszcze wielokrotnie doświadczyłem na dysocjantach, ale nie na DXM co ciekawe. Bankowo na difenidynie i DCK, zawsze w ciągach na któryś dzień. Ale cała reszta doznań w niczym nie przypominała amanit.
Anarchizm, nihilizm, prymitywizm: 3 słowa najlepiej oddające mój światopogląd i moje jestestwo.
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
  • 151 / 42 / 0
Kurde coś mi się w organiźmie popsuło, bo jak zazwyczaj wystarczyło przejść się do łazienki chwilę przed załadowaniem i spokojnie dało się przeczekać cały trip (ze świadomością, że parcie na pęcherz jest iluzoryczne), tak teraz muszę biegać 2-3 razy podczas tripu i wybija mnie to z rytmu, no co to ma być %-D
I don't like the drugs, but the drugs like me
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.