Czy 15 mg relanium , 300 mg tramalu i 90 mg kodeiny zarzuconej razem wszystko ( benzo 30 min. wczsniej) da dobrą fazę? Proszę o szybka odpowiedź :)
Pozdrawiam :)
Czy może odpuścić sobie diazepam i jebnąć sam baclofen do tramalu?
Chcę wiedzieć po prostu czy diazepam coś da do tramalu czy to tylko strata tabletek i starczy samo baclo do tramca.... :(
benzodxm pisze: Mysle, ze tak. Jesli nie masz tolerancji.
A nie lepszy będzie taki oto mix]
wywal z tego mixu rolki, więcej baclofenu(3tabl.) więcej tramalu(500mg)
kiszka123 pisze: ...
Na typowa zamule jebnij wiecej rolek ( nie wiem jaka masz tolerancje, wiec przyjmijmy ze zerowa i wazysz wiecej niz kogut ) czyli tak 25 mg powiedzmy ( rolki sa slabe ... ) i do tego ( tez zaleznie od tolerki na tramca/kode ! ) 300-400 tramadolu. Euforia spadnie, sedatywne efekty Ci wzrosna.
Ogolnie benzo+koda/tramadol to dobry mix.
Aha, ale po co Ci w jednej z propozycji te 90 mg kody to ja nie wiem. Cieszy Cie 5 mg morfiny w instalacji ? Nie lacz za duzo, przekombinujesz.
Recoba pisze:kiszka123 pisze: A nie lepszy będzie taki oto mix]
wywal z tego mixu rolki, więcej baclofenu(3tabl.) więcej tramalu(500mg)
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.