Czy 15 mg relanium , 300 mg tramalu i 90 mg kodeiny zarzuconej razem wszystko ( benzo 30 min. wczsniej) da dobrą fazę? Proszę o szybka odpowiedź :)
Pozdrawiam :)
Czy może odpuścić sobie diazepam i jebnąć sam baclofen do tramalu?
Chcę wiedzieć po prostu czy diazepam coś da do tramalu czy to tylko strata tabletek i starczy samo baclo do tramca.... :(
benzodxm pisze: Mysle, ze tak. Jesli nie masz tolerancji.
A nie lepszy będzie taki oto mix]
wywal z tego mixu rolki, więcej baclofenu(3tabl.) więcej tramalu(500mg)
kiszka123 pisze: ...
Na typowa zamule jebnij wiecej rolek ( nie wiem jaka masz tolerancje, wiec przyjmijmy ze zerowa i wazysz wiecej niz kogut ) czyli tak 25 mg powiedzmy ( rolki sa slabe ... ) i do tego ( tez zaleznie od tolerki na tramca/kode ! ) 300-400 tramadolu. Euforia spadnie, sedatywne efekty Ci wzrosna.
Ogolnie benzo+koda/tramadol to dobry mix.
Aha, ale po co Ci w jednej z propozycji te 90 mg kody to ja nie wiem. Cieszy Cie 5 mg morfiny w instalacji ? Nie lacz za duzo, przekombinujesz.
Recoba pisze:kiszka123 pisze: A nie lepszy będzie taki oto mix]
wywal z tego mixu rolki, więcej baclofenu(3tabl.) więcej tramalu(500mg)
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.