Chyba dlatego że efekty po nim to coś pomiędzy MDMA a LSD a dużo ludzi szuka czegoś takiego na przykład dla mnie emka jest za bardzo nachalna i wykręca aż z tej przyjemności a kwas bywa za ciężki dla umysłu i działa bardzo długo. 2C-B ma bardziej naturalną euforię od ecstasy i mniej zakrzywia rzeczywistość od LSD. 2C-P też działało conajmniej tyle co LSD a 2C-E to typowy psychodelik mało w nim z empatogena (chociaż nie próbowałem bazuję na tripraportach)
Zaczne może od tego że tak naprawdę nie jestem w stanie stwierdzić jaka była waga tych piguł. Koleś który to ogarniał to to prawdziwy zawodowiec. Przepuścił juz przez siebie kilogramy różnych specyfików i twierdzi że naprawdę są mocne. Inna sprawa ze ja już kilka razy spotkałem sie z opinia ze mam pancerny łeb do prochów. Wcześniej miałem kilkanaście razy do czynienia z MDMA i zawsze potrzebowałe wziąć dwa razy wiecej niż inni a i tak mnie nie porobiło tak jak za pierwaszym czy drugim razem, a reszte towarzystwa mocno powykrzywiało pomimo że wzieli mniej.
A do do fazy trafnie to ują galaktyczny biznesmen; ja bym dodał że wydobyłem z 2cb to co najlepsze z MDMA, grzybów i zioła. Fajne rozkminki o sensie życia, fajne wizuale np sufit składający sie jak origami. Ale wszystko takie wyważone spokojne bez walącej pikawy czy bad tripów. Ito wszystko tak falami napływało bo co jakiś czas wydawało mi sie że już po wszystkim i czulem taki mały smuteczek że to koniec a za chwile znowu cudownie mnie robiło. Żałuje tylko że na początek nie przywaliłem od razu dwu naraz. Ale generalnie jak dla mnie substancja rewelka. Na drugi dzień zero zwały. Jedynie delikatnie zapchane zatoki ale to szybko przeszło.
Albo z Ciebie twardy zawodnik albo one miały 10 maks
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.