Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 494 / 134 / 0
@DistortedMan spokojnie, nie dostaniesz skręta po 5 dniach brania dwóch tabletek Skudexy. Tam jest ile, 75mg tramca? Spokojnie ziom, nic Ci nie będzie
PW - pamiętaj o privnote.com
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai

w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
  • 17 / 1 / 0
Nie powinno ci nic być ale każdy jest inny.ja lecę miesiąc na dawkach 450-600 mg
Robię przerwę tydzień i niemam skrętów jedynie trochę psycha słaba ale tak 1 dzień I już jest okej
  • 2 / / 0
Tramal retard trzeba zawsze kruszyć?
  • 494 / 134 / 0
18 maja 2022mendzinshan pisze:
Ile czasu muszę przeczekać po braniu 10mg escitalopramu dziennie przez 5-6msc? Wiecie, żeby nie dostać tego ZS
Nie dostaniesz ZS przez połączenie tramadolu z SSRI (nie licząc szczególnych przypadków), tym bardziej, że odstawiłeś już escitalopram.

@Tratarara Tramal retard trzeba zawsze kruszyć?

A mógłbyś odrobinę jaśniej, bo aż szkoda mi marnować tlen na tak zadane pytanie?

Ale udzielając odpowiedzi pozbawionej kontekstu i równie krótkiej - czyli dokładnie tak, jak sformułowane jest Twoje pytanie - nie, nie trzeba.
PW - pamiętaj o privnote.com
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai

w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
  • 241 / 32 / 0
Czy lecąc tydzień na Tramalu na niskich dawkach 50-200mg (retady) bedzie jakas zwała? zaraz konczy sie paczka i wiecej nie chce, mam pregabe na wyhamowanie jak coś, chyba bedzie git cnie?
  • 186 / 36 / 0
To dawki lecznicze. Odstawisz bez problemu. Zostaw sobie ze dwie tabletki do apteczki na nagłe wypadki (urazy, atak bólu zęba itp)
Gdyby podróże w czasie były możliwe, udusiłbym sam siebie poduszką w czasie snu 21 grudnia 2018 roku. Oszczędziłoby to wielu problemów.
  • 186 / 36 / 0
Tak z ciekawości - jak u Was wygląda stan po użyciu "rekreacyjnym"? Spróbowałem dzisiaj z ciekawości 250mg na pusty żołądek mając zerową tolerancję i było dziwnie - jak bym jednocześnie wziął dużo ziołowego środka nasennego i popił półlitrowym energetykiem. Niby chce się spać, ale jednocześnie jakieś takie pobudzenie. Do tego minimalny stan przypominający trochę po spożyciu alkoholu, ale w malutkiej dawce. Tak ma być? Bo jak dla mnie to na szczęście nic interesującego ;)
Gdyby podróże w czasie były możliwe, udusiłbym sam siebie poduszką w czasie snu 21 grudnia 2018 roku. Oszczędziłoby to wielu problemów.
  • 16 / / 0
Zaraz,zaraz... post wcześniej dajesz rady jak stary wyjadacz a póżniej pytasz o działanie tramca??? Do tych z zerową tolerancją: pobierzcie sobie kilka razy po 100mg,żeby wyrobić receptory i jak nie będziecie nadal nic czuli to możecie pokusić się o więcej... ile... np.200mg. Ja przez pierwsze 3 lata nie przekraczałem właśnie 200mg (najczęściej 150),bo podeszło mi to działanie serotoninowe a lekka sedacja pojawiała się pod wieczór. Oczywiście nie brałem codziennie, 2-3/tydzień,minęło już 5 lat a ja raptem tylko kilka razy spróbowałem wyższych dawek i to nie było to, na moje szczęście. Powyższe rady dla osób,które celują w działanie aktywizujące i jeszcze jedno suplementacja 5-htp 1-2h przed snem w dniu zażycia staje się praktycznie niezbędna do utrzymania działania i zapasów serotoniny.Oczywiście brałem silniejsze opio,ale też w małych dawkach.
  • 2302 / 396 / 0
@Roberto666 w jakiej formie przyjmowałes? Retardy, normalne czy krople?
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 186 / 36 / 0
29 maja 2022Roberto666 pisze:
Zaraz,zaraz... post wcześniej dajesz rady jak stary wyjadacz a póżniej pytasz o działanie tramca???
takie info dostałem od doświadczonego użytkownika, a skoro ktoś pytał, to postanowiłem się podzielić. Że dawka z ulotki nie zaszkodzi, to nie trzeba być starym wyjadaczem, tylko w zasadzie jedynie umieć czytać ulotkę :)
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.