Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
Hmmm... czyli nic z tego...szkoda. Bardziej się bałam jakiegoś bad tripa.
No cóż chyba muszę się przymierzyć do odstawienia...ale wiem że przy takiej "aptece" nie będzie łatwo.

A co z poczciwą "marysią"?

To już tenat do wątku o marihuanie, ale jeśli normalnie nie działa na Ciebie schizogennie, to w nie ma przeciwskazań :) — CATCHaFALL
Kamisia
  • 1658 / 1037 / 7
@kamisia23: post3615756.html#p3615756 Pregabalina może zostać, odpada tylko mirtazapina i paroksetyna. Daj znać jak było, jeśli faktycznie się zdecydujesz 😉
Na bad trip nie ma się wpływu, może nadejść nawet u starego wyjadacza, który w świetnym humorze przystąpi do konsumpcji – loteria.
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 13 / / 0
Dziękuję za pomoc. Co do gloryfikacji psylocybiny, to masz w mnie w domq ogromnego sprzymierzeńca :D.
Natomiast "afterglow antydepresyjne"po psylocybinie - brzmi bardzoooooooo zachęcająco.
Czy mogłabym zamiast tej "apteki" naturalniej??? Możliwe??? Jak sądzisz @CATCHaFALL ???
Na pewno "wyszłoby" taniej i zdrowiej :D
Kamisia
  • 1658 / 1037 / 7
Moje zdanie każdy zna. Nie bez powodu hoduję i nie bez powodu nie zamierzam przestawać. Psychodeliki brane rozsądnie, w odpowiednich odstępach potrafią naprostować paradoksalnie głowę, @kamisia23.

Odnośnie bad tripów, to również zawsze powtarzam: w końcu i tak to nieuniknione i szczerze? To właśnie ta ulga po jego końcu pozwala wyciągnąć najwięcej wniosków na swój temat.

Trzymam kciuki i czekam na info po wszystkim 🤞🏻
  • 7 / / 0
16 maja 2022johnkowalsk pisze:
Takie lekko wysuszone z 2godz. w suszarce do jaka dawka ? Wydaje się że już dużo straciły masy i słychać "pękniecie" po przełamaniu w środku surowe.
Dla potomnych .Wziąłem 11g .Mocna dawka. Na początku duże dreszcze ,kolory, mnóstwo przemyśleń itd. po ok 3-4 godz. uczucie totalnej beznadziei ,strucia które po zjedzeniu małego posiłku zaczęło ustępować.
  • 129 / 34 / 0
[ external image ]

Pytanie troszq z dupy ale te dwa przyjemniaczki i reszta maluchów nie wyschną do jutra. Planowałbym wszamać 3.5g+ na lemon teku samemu w pokoju. Może wprawione oczęta tutaj obęcnych są w stanie oszacować masę tej dwójki, byleby nie było poniżej 3g a na 4g+ nie wiem czy jestem gotowy (wolałbym inny set and setting).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 515 / 110 / 7
Brałem wczoraj grzyby i napisałem coś takiego co sądzicie :grzybki:

Mówili oszalejesz i będziesz w psychiatrycznym szpitalu
Jeśli dalej chcesz korzystać z psychodelicznego haju
Trzecie oko się otwiera czyli jedna z czakr wielu
Kosmos przemawia do mnie, głos prowadzi mnie do celu
Mikrokosmos przypatruje się temu większemu
Wszyscy należymy do jednego ekosystemu
Ja ty i grzyb i materia i istoty astralne
Slyszysz myśl, widzisz dźwięk - to gesty niewerbalne
Społeczeństwo bierze to po czym pizda jest sroga
Podziękuję wolę zioło - prawdziwy dar od Boga
Nieosobowego Absolutu, źródła rzeczywistości
Przeżywam oświecenie to jest rozbłysk świadomości
  • 7 / 1 / 0
A co powiecie o łączeniu fluanxol 0,5 mg raz dziennie i mikrodawkowanie? To jest bardzo mała dawka fluanxolu.
  • 94 / 17 / 0
Jeżeli jest ktoś zainteresowany to proszę sobie pobrać ( zgoda, możliwość rozpowszechniania przez autora ) , wszystko o grzybach, jeżeli myślicie że wiecie dużo, to wiecie mało :), niespełna 4 tysiące stron księgi Psilosopedium, zapraszam do lekturki ;)

https://ufile.io/7dy3xjsw
Uwaga! Użytkownik NarcosSantos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 63 / 3 / 0
Hej od jakiej dawki zaczynają się u was fraktale? Jadłam pierwszy raz mała dawkę w zasadzie 0,5g myślałam że mało poczuje a po takiej dawce na ścianach i spodniach robiły mi się fraktale:D osoby z którymi jadłam taka sama dawkę tak nie mieli.
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.