I thought I was someone else, someone good
ja już się udzielałem w tym wątku i pisałem o dysocjantach, psychodelikach i amfetaminie, ale minąlem się nieco z tematem, bo tych substancji już próbowałem, ale nie mam zamiaru próbować ich ponownie. jeśli chodzi o substancje, których nigdy nie zamierzam spróbować, to tak jak koledzy wyżej - na pewno bieluń, Muchomor czerwony i wszelkie toksyczne substancje, które wywołują pseudofazę + oczywiście benzydamina. nie mam pojęcia, co trzeba mieć w głowie, żeby tego próbować.
a, no i metkat, nie ze względu na potrzebę kłucia się, ale ze względu na poziom toksyczności.
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
Jak o niczym nie zapomniałam, to na wszytsko inne jestem otwarta, ale jedynie jakby byla okazja
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.