Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
"Rutyna to rzecz zgubna "
Na polskiej stronce są rzadko dostępne, więc chciałem zamówić zza granicy, natomiast w polskich opisach jest zawsze tylko lakoniczna wzmianka o kwiatach, a w zagranicznych wprost opisywane właściwości LSA, etc.
Mam obawy czy istnieje możliwość, że Morning Glory zza granicy może mieć więcej alkaloidów niż przewiduje polskie prawo albo coś w tym rodzaju? Czy jest to wyłącznie określone odmianą nasion?
Odpowiedzialności za moje słowa oczywiście nie biorę :D
powoje-faq-t26150.html
17 maja 2022slodkapszczolka pisze: Z tego co się orientuje LSA nie jest substancją kontrolowaną w naszym kraju.
Odpowiedzialności za moje słowa oczywiście nie biorę :D
Jednak mimo wszystko wątpie żeby policemany miały się przyczepić do nasionek które można kupić w dowolnej castoramie czy obi.
2.Dodaje foto, że nie różna może być jakość.
3.Nasiona w budowlanych pakowane mają też różny nalot
4.Testowałem z Castoramy te co proposowano na wykopie i nie zadziałały, ale wracałem wtedy jak zrzucałem z roboty po psychotropach.
5.Te z Obi testuję na razie wrzuciłem 3 g i trzeba sposób na spożycie znaleźć
Ciekawe jaka jest tego przyczyna, jakieś dodatki, czy coś
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.