Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, yerba mate.
Tytoń ma osobny dział → >LINK<
ODPOWIEDZ
  • 13 / 5 / 0
Jak byłam w psychu i w ośrodku odwykowym to czaj się robiło ze stu torebek herbaty. Najpierw wszystkie się zaparzało na noc, wyciskało każdą po kolei i wtedy piło. Okropne w smaku, 1000 razy gorsze niż picie gałki muszkatałowej, duża szansa na zarzyganie całego kibla i obrzydzenie do smaku herbaty na następne kilka miesięcy. Faza jest dopóki nie wyrzygasz.
Ciepłolubna
W strachu przed zimną porą
mamiona żarzącym blaskiem
popaloną dłonią
zdejmę szalik, rękawiczki, buty, czapkę
znowu to zrobię
by kolejny ostatni raz
biec w ogień
bo we mnie płomień zgasł
:strzykawka:
  • 51 / 7 / 0
Jak dla mnie za dużo pierdolenia. Najlepsza jest herbata saga bo 100 torebek kosztuje kilka złotych. Wrzucam 20/30 torebek, jak się doda tytoniu klepie 3 razy bardziej. Można jeszcze dodać pseudoefedryny czy innego stymulantu i pobudzenie jest tak duże że nie da się normalnie funkcjonować. Mi po bardzo wielu razach niesamowicie smakuje ten czaj, idzie się uzależnić.
  • 4 / / 0
wypiłem czaj z zielnej herbaty (10 łyżeczek parzone przez 30min) napar był ohydny ale dało się go wypić. w smaku przypominał yerba mate ale z okropnie gorzkim posmakiem. przez około minute po wypiciu chciało mi się wymiotować ale nie zwymiotowałem. po 10min od spożycia serce zaczęło mi szybko bić a głowa zaczęła lekko boleć i zrobiłem się senny. ból głowy, kołatanie serca i senność ustały jakoś po 15 minucie od spożycia po tym czasie czuje się bardzo przyjemnie jestem pobudzony a kiedy gram w szachy widzę więcej możliwości niż przed wypiciem. podsumowując bardzo polecam
  • 766 / 141 / 0
Czaj jest ochydny, miałem po nim pisk w uszach i ból brzucha. Otumania, i pobudza w nieprzyjemny sposób. Nigdy więcej, wolę sobie mocną kawę wypić. Będzie lepiej i przyjemniej.
  • 3245 / 617 / 0
Raz na jakiś czas przy braku jakiegoś tematu jest jak znalazł taka parzącha, bo czaj to po rosyjsku herbata po prostu, ja teraz zalałem wrzątkiem 15 torebek sagi, i za praktycznie darmo godzinka lub dwie relaksu, to nie jest sposób na zajebkę, ale z braku pomysłu na coś działającego jest idealne na survival jak komuś się nudzi, a jest herbata w szafce kuchennej.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / 6 / 0
Właśnie POPIŁEM CZAJU. w psychiatryku ziomek zrobił. 1,5 kubeczka. Nieźle jestem wystrzelony i coś łeb zaczął boleć. Podobne trochę do zioła w moim odczuciu. Tzn są pewne elementy wspólne ale nie jest to stricte kanna faza. A może po prostu jestem uzależniony od zioła i wszystko mi się z nim kojarzy. Do tego roleczka 5mg pod język i lecimy. Jest euforia. Nie wiem co więcej napisać. Jak macie jakieś pytania to śmiało. ZIOMECZKI Z FARTEM
Ostatnio zmieniony 06 marca 2024 przez animalplanet, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik animalplanet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / 6 / 0
@Verbalhologram nie swędziało cię nic po takiej "herbacie"?

@animalplanet półtorej kubeczka ale jakiego, ile ml? Widzę że na forum są niektórzy których relanium klepie i to jeszcze w ilości 5mg pod język? Pierwsze słyszę. W każdym razie mnie na 100% by nie zadziałało ale jak będę miał rolki to sprawdzę.
  • 3245 / 617 / 0
Trochę mdliło i przez kilka minut się wstrzymywałem od cofania, ale pózniej normalnie już. Tak jak napisałem to survival z nudów, nie jakiś patent przesłania treści fazy.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / 6 / 0
@Verbalhologram miałem tak samo, szkoda że nie napisałeś przyczyny dlaczego tak się robi
  • 1331 / 337 / 13
Jakich papierosów najlepiej użyć i w jakich proporcjach?
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.