Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 84 / 9 / 0
czy lamotrygina pomaga na padake po tramcu?
  • 1327 / 363 / 2
Z własnego doświadczenia wiem, ze niestety nie, a tram jest na tyle kapryśny że czasami benzo nie uchroni przed drgawkami.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 84 / 9 / 0
ja jem 2000mg bez benzo i jest git (pewnie tez przez ogromna tolerke, chociaz ostatnio jadlem tydzien 1g dziennie i w pewnym momencie zacząlem sie zle czuc jakbym mial zaraz dostac, wiecej tego nie powtórze), chodzi o to czy lamotrygina redukuje szanse na typ padaczki ktora powoduje tramadol
  • 1327 / 363 / 2
nie jestem do końca pewny, ale z tego co pamiętam wyłącznie benzo redukują szansę, też swego czasu jadłem 2g+ bez benzo aż sobie koniec końców tego głupiego łba nie rozjebałem o podłogę xD a byłem takim dzbanem, że jadłem więcej lamotryginy i karbamazepiny, żeby się uchronić przed padaczką xD
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 165 / 26 / 0
zjadłem wczoraj o 20:00 37.5mg tramadolu, w celu wyleczenia gigantycznej migreny, o 23:00 tableta załadowała się z pełną parą, zacząłem mieć drgawki, i ciągle było mi albo za gorąco albo za zimno, byłem zalany potem i bardzo specyficznie czułem się od tej mentalnej strony bo czułem spory lęk ale miałem i tak banana na mordzie, nie czaje tej dziwnej substancji, obecnie czuję jakieś dziwne odrealnienie, intuicja podpowiada mi że jutro już odzyskam w pełni świadomość, ból głowy oczywiście przeszedł ale zanim to nastąpiło czułem się jakby ktoś mnie wydymał 8 razy
  • 589 / 81 / 0
^Nie kazy moze lubiec opioidy. nawet organizmy
Ja zaladowalem 600 z dwoma klonami ale zastanawiam sie czy nie dorzucic ze 300 %-D ze wzgledu nna tolerke.
Jestem dość trudny.
  • 1 / / 0
Cześć, jestem tu zupełnie świeżutki dlatego liczę na ogólną wyrozumiałość. W moje ręce wpadły czopki z Tramalem 100mg, niestety przeterminowane, bo termin upłynął w 2020 roku. Nie chcę kombinować z szukaniem dla siebie ćpania tego typu, a skoro mam je w posiadaniu to chciałbym to przetestować . Od razu zaznaczę, że jestem świadom uzależniającego działania opioidów. Byłoby to moje pierwsze zetknięcie z opioidami i zastanawiam się, czy przeterminowane czopki nie będą do tego zbyt niebezpieczne. Słyszałem już o zażywaniu przeterminowanych leków i nie kończyło się to tragicznie, jednak potrzebuję znać opinię i świetne byłoby tu wprowadzenie co i jak pod względem podania dodupnego. Pozdrawiam.

przeniesiono post do głównego wątku - WRB
  • 9 / 1 / 0
Wczoraj wziąłem 100mg retarda pierwszy raz 0 tolerki. Aż się zdziwiłem, bo naczytałem się wczoraj, że po 100 to nic się praktycznie nie czuje a tu jednak po 1,5h miłe zaskoczenie lekkie pobudzenie taka radość, która szła w parze z jakąś wdzięcznością tylko nie za chwilę obecną tylko za przeszłość za ludzi poznanych. Nie wiem ciężko to określić, ale zakochałem się w jego działaniu. A muzyka do snu baajka. Jak dla mnie dawka idealna na wieczorny relaks. Jedyny minus to to pobudzenie, bo wziąłem o 23 i do 03 nie mogłem zasnąć, ale o dziwo wstałem całkiem wyspany. Ale w chuj kusi żeby jeszcze dzisiaj walnąć z 200 albo 150 ale poczekam do jutra
Piękne jest to forum... w końcu dowiedziałem się jak można wykorzystać leki które leżą po szafkach
  • 84 / 9 / 0
ciesz się bo opio tak klepie tylko kilka pierwszych razy i nigdy to juz nie wroci
  • 494 / 134 / 0
@kamil560 pewnie, że wróci. będąc na poziomie Tramalu i idąc w górę z dawkami (oczywiście do momentu, gdy ma to sens i nie robimy sobie krzywdy), a następnie z substancjami, kończąc na drodze podania - spokojnie naliczyłem jeszcze 6 pierwszych razy, które już nigdy nie wrócą - dalej mi się nie chce kombinować. oczywiście do niczego nie namawiam - każdy ma swoje życie i jest za nie odpowiedzialny, ja tylko informuję jak w rzeczywistości wygląda sytuacja, bo podejrzewam, że albo chciałeś napisać "tramadol tak klepie tylko kilka pierwszych razy" - co jest względnie prawdą - albo chciałeś napisać to, co napisałeś - co jest nieprawdą ;)
07 maja 2022kerok58 pisze:
Piękne jest to forum... w końcu dowiedziałem się jak można wykorzystać leki które leżą po szafkach
%-D
PW - pamiętaj o privnote.com
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai

w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.