Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
1 dzień względnie normalny tylko te nieprzyjemne pierdy. Przy dużych dawkach bardzo silne dreszcze zmiany temperatury.
Noc - nieprzespana, pierwsze mocne bóle kostne.
Kolejne 4-5 dni bóle i nieprzyjemny nastrój.
Wydaje się niepozornie ale kurwicy idzie dostać.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
25 kwietnia 2022pomasujplecki pisze: Mi się post wydaje przesadzony i to fest mocno ale tendencja do pregabaliny może się ujawnić po jakimś czasie gdyż ten lek cholernie uzależnia. Alkoholik sobie może wyczaic uciechę bo i działanie podobne lecz to proces poznawczy i nie dzieje się od razu.
Ale przy leczeniu zaleconym przez lekarza nie ma opcji, od małych dawek fazy nie ma.
Ja trochę walczę z myślami czy pregabaline kupić bo receptę mam, ale schodzenie z tego jest tak ciężkie że CT brzmi lepiej, nie da się schodzić spokojnie tylko ciągle rewelacje jelitowe (głównie śmierdzące pierdy) a przy dwóch tabletkach skręt taki sam jak przy 5 do tego lek działa krótko więc ostatnie dni to niemal skręt na godziny.
Inna strona jest taka że i tak i tak brałem ostatnio w ciągu i na jedno wyjdzie czy dziś czy jutro a szybciej benzo skasuje.
25 kwietnia 2022Fruktoza pisze: U mnie zawsze skręt pojawiał się z mocno opóźnionym zapłonem. Pierwszy dzień był jeszcze spoko, a dopiero drugiego zaczynały się jazdy, by trzeciego rozkręcić się na dobre. Odstawka CT po dłuższych ciągach jest okropna.
Pregabalina jest dziwna, bo niektórzy odstawiają z dnia na dzień i jest ok, a niektórzy mają jazdy jak po benzo.
Baklofen jedzie po wszystkich organach? Zdrowy na pewno nie jest, ale dlaczego i jak uderza we wszystkie organy? Z tego co wiem ciężki jest gównie dla nerek, tak samo jak pregaba. Fenibut to 2-3g żrącego prochu i już samo to sprawia wrażenie że nie jest zbyt zdrowe.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.