Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 1299 / 258 / 0
@Termos789
To początki astmy raczej.
Jakieś witaminy i magnez przed jaraniem.

Czemu jesteś taki chudy? Jak mało jesz to organizm nie ma siły ogarnąć płuc i wywołuje stan zapalny moim zdaniem.
  • 828 / 253 / 0
Dużo jem, kto mnie nie zna to nie wierzy, że można tyle wpierdalać i nie tyć. Takie geny po prostu i szybka przemiana materii. Mój ociec do 30 też był chudy, dopiero potem mu się zmieniło. Nikt z bliskiej rodziny astmy nie ma.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 1299 / 258 / 0
Astma, stan zapalny, alergia jeden pies.

Faza THC podpieprza witaminy i minerały a póżniej nie ma np. wit. B6, C, miedzi, które są kofaktorami enzymu rozkładającego histaminę, która wywołuje stan zapalny. Cynk ogranicza jej aktywnośc.. itp.

Albo grypa jakaś, tylko ja nie słyszałem, o takiej grypie w której czujesz się lepiej jak wstajesz %-D może tak jest, nie wiem...
Ale bardziej to alergiczne coś zaburza krążenie i resztę wg mnie.
  • 1 / / 0
Witam wszystkich grupowiczów. Otóż tak. W weekend pojechałem do znajomego popiliśmy sobie trochę. I zaproponował mi coś białego (prawdopodobnie amfetamina). Ja po ponad 4 letniej przerwie. Niestety skusiłem się aby spróbować. Ale pomijając całość wziąłem tylko jednego szczura i to bardzo małego, bo w głębi duszy wiedziałem ze tego nie chce. Ale jednak stan „alkohol” doprowadził ze wziąłem. Przechodząc do szczegółów nie spałem do 7 następnego dnia wstałem po 2 godzinach snu i w miarę normalnie wyglądałem. Pojechałem o 14 do domu i normalnie się czułem. Aż nagle po 20 minutach wejścia do domu. Zacząłem się pocić i to strasznie, serce mi zaczęło walić a oddech strasznie ciężki.Szybko wyszedłem z domu co nie było dobrym pomysłem. (Niestety musiałem). Miałem jakieś dziwne schizy z samochodami, byłem w strasznie ale to strasznie w dziwnym stanie który minął gdy wróciłem i się obudziłem. Jednak znowu minęły dwa dni teraz od spożycia bardzo małej ilości. A ja dalej dosyc dziwnie się czuje, pobudliwy, dalej czasem mi zimno. Lekko się pocę i oczami strasznie latam i bardzo dziwnie się czuje (taki rozstrzepany) poszedłem normalnie do pracy ale i tak bardzo dziwnie się w niej czuje. Możecie powiedzieć o co chodzi i jak temu zaradzić?
  • 494 / 134 / 0
jak u Ciebie z dietą i nawodnieniem tak na co dzień? teraz się szczególnie pilnuj, jedz zdrowo i dobrze, dużo białka i tłuszczy, elektrolity, minerały, magnez i inne takie z apteki koniecznie w formie leku a nie suplementu, dużo snu, mocno się nawadniaj i będzie dobrze
PW - pamiętaj o privnote.com
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai

w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
  • 135 / 21 / 0
Hej , 10 dniowy ciąg na alprze około 6,7 tabletek dziennie po 1mg ( xanax) jak ułatwić sobie zejście z tego ? Już się boje tych parnoi i leków ( już mam jazdy ze wszyscy o mnie gadają , spiskują itp , fizycznie dam radę , weźcie coś poradzcie
No bo co? No bo mogę
  • 1211 / 615 / 0
@Ola76 załatw sobie paczkę rolek i zrób prowizoryczną redukcję, albo pregabalinę żeby załagodzić objawy absty. Nic więcej się tu raczej nie wymyśli.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1299 / 258 / 0
lul
@Ola76
Blokerzy klanałów wapniowych np. pregaba,
agoniści rec. alfa ADR.
beta blokery (propranolol best)
tiagabina (inhibitor wychw. zwr. gaba)
i jeszcze tam coś jest
na sen kochana melatonina albo jakaś antyhistamina starej gen., hydroksyzyna, nie znam się co na sen, co by nie męczyło gaba dokładnie..
oczywiście nie wszystkie naraz 😐😑

jest tego trochę najlepiej pregaba + coś z powyżej, propranolol małe dawki?
  • 135 / 21 / 0
Dzięki!
No bo co? No bo mogę
  • 65 / 11 / 0
Cześć, ogólnie to wczoraj powtórzyła się u mnie sytuacja z przed pół roku, wywołana przez tą samą substancję. Mocno zgrzałem się kodeiną i około 2h od zażycia zacząłem czuć kłucie w klatce piersiowej. Całej klatce. Jakby mi ktoś na wylot ją przekuł tysiącem małych szpilek. Z 10 minut leżałem na łóżku i się zastanawiałem czy to koniec, ciężko mi było oddychać, bo ból przy głębszych oddechach jeszcze się nasilał. Potem jak minęło i wstałem, żeby zrobić sobie coś do picia to znowu wróciło i minęło na stałe jak kolejny raz położyłem się w bezruchu. Dodam że kodę biorę w miarę regularnie i nie wziąłem dawki większej niż normalnie, a zgrzało mnie mocno bo wcześniej miałem przerwę. Co to może być i jak temu zaradzić?
"Dosis facit venenum"
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.