Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 9 / / 0
Jestem wjebana w alpre, a do tego wchodzę na trittico. Z tego co piszecie wynika, że clon działa dłużej, a z alpra mam ten problem, że muszę często dorzucać, a nie mam aż takiego dostępu. Czy zmiana na clona może pomóc? Alpry biorę do 4 mg dziennie, ile w takim razie clona musiałabym zarzucać mniej więcej? Proszę, niech ktoś powie czy ta zmiana ma sens
  • 1211 / 615 / 0
@Xvicme zmiana ma sens jak najbardziej, klony są znacznie wygodniejsze do brania w ciągach. Klonazepam dawkuje się teoretycznie tak samo jak alprazolam, więc wrzuć tyle ile jednorazowo bierzesz alpry i potem ewentualnie zwiększaj o 0,5mg do uzyskania zadowalającego efektu.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 588 / 81 / 0
Przejdz na relanium redukujac dawki, nie zarzucaj zadnych klonow bo cie sklonuje i bedziecie we dwie :O
Jestem dość trudny.
  • 9 / / 0
No ja już nie wiem na co przejść, nie dam rady zrezygnować z benzo przez ataki paniki, a teraz jeszcze odczuwam skutki uboczne przez włączanie trittico i ataki nasilone. Poprostu zależy mi na czymś dłużej działającym, bo tak to cały dzień wrzucam alpre
  • 1211 / 615 / 0
@Xvicme tylko wiesz, że długo tak się nie da ciągnąć? Kupujesz sobie jedynie trochę czasu na kredyt z wysokim oprocentowaniem. ;)

W Twojej sytuacji taka zamiana jest według mnie najlepszą opcją, bo i tak chcąc potem odstawić alprę wygodniej jest wskoczyć na klony ze względu na znacznie dłuższy okres półtrwania. No i jeśli zależy Ci teraz na czymś dłużej działającym to zbytniej alternatywy dla klonów nie ma, bo razem z alprą to 2 najmocniejsze apteczne benzodiazepiny i przy Twojej tolerancji nic słabszego nie wchodzi w grę.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
No i jeszcze liczę na to, że trittico mnie trochę chociaż ogarnie żeby móc się zająć odstawieniem, bo to dodatkowy stres
  • 1106 / 221 / 0
No z taką tolerancją to tylko klony, chociaż ja osobiście bym nie schodził do zera klonami, tylko do powiedzmy 1mg i dalej diazepam, czy te trittico, klon jest nieprzyjemny w zejściu nawet z dawek rzędu 0,25/0,125mg do zera. No chyba, że masz dojście i możliwość załatwienia np. 3 pak elenium 25mg - to jak 6 pak relanium 5mg, ale wciąż żeby starczyło trzeba by z marszu uciąć ze 2mg, a i tak nie wiadomo czy by wystarczyło na odpowiedni czas do względnego odstawienia.
  • 9 / / 0
Ehh no już nie wiem. Teraz przy tych atakach jeszcze ciężej, ale dalej się wkręcać w benzo nie chce, bo też ciężki dostęp. Pewnie spróbuję najpierw te klony powoli i później relanium. W każdym razie dzięki za odpowiedzi, mam nadzieję, że jakoś się uda
  • 1037 / 244 / 0
Jak clon jest nie przyjemny ? Sam zjadłem 3 opakowania w ciągu 4 redukcja na ostatnich 15 tabs z 4mg dzień do 1mg dzień tak przez tydzień i później 0,5mg tylko jednen raz i zucilem to w pizdu, nie będę się piepszył z tym gównianym benzo do tego zjadłem 2 opakowania alpry 1mg w przeciągu jedzenia tych klonów i nic dzisiaj już chyba 5 dzień na czysto i zero, zero skutków ubocznych, jedynie co uświadczyłem to wyjebane serotoniny w jeden dzień, po oczach czułem jakbym był na kwasie, i suchość powiek to z objawów fizycznych tyle, więc myślę że niektórzy tu wyolbrzymiają, trzeba benzo jeść latami i w kosmicznych dawkach żeby dorobić się prawdziwych skrętów.
Co do koleżanki i jedzenia trazodonu to dobry pomysł zabijesz tym depresje jakbyś zdecydowała się rzucić benzo bo jak ktoś wspomniał to nic nie daje a dużo zabiera.
  • 4 / / 0
@Xvicme w jakich dawkach bierzesz trittico (trazodon)? Mi lekarz zalecił 150mg/24h ale brałem 300-600mg/24h.
Polecam ten lek. Pomagał trochę na depresję, dawał lekkie uspokojenie i sedacje, wyciszenie.

A co do klona zna ktoś roznice wchłaniania między drogami podania? Domyślam się że iv największa a potem? Pod język, donosowo,doodbytniczo? Pytam z ciekawości. Sam daje pod język dla smaku (uwielbiam ten miętowy posmak) A i działanie wydaje mi się lepsze niż przy połknieciu.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.