Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1910 / 307 / 0
Cięzko będzie btw szkoda, że nic nie wiadomo o AlienForms ale może to dobrze, jak z heroinisty i alkoholika - gościa pijącego dezodoranty wyszedł na ludzi i po prostu zniknął ze środowiska.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 29 / 5 / 0
07 marca 2022Nivea pisze:
Nie wierzę. Nie odzywałem się na forum od dawna. Wchodzę przypadkiem i lol nie żyje. Co on odjebał. Nie wierzę że hel przedawkował przypadkiem. Ja go zawsze pamiętam z działu PST, on tam się trzymał twardo gdy u mnie już IV leciało. Spoczywaj w pokoju*
a radziłem mu jeszcze miesiąc temu żeby przeszedł na metadon, też nie mogę w to uwierzyć, chłopak był wspaniały, życzliwy i bardzo inteligentny z niesamowita bazą wiedzy na każdy temat od bukmacherki po matematykę, nie mogę w to uwierzyć

scalono - WRB

a co się stało z Anabolikiem? Wie może ktoś? Zawsze podziwiałem go za to jaką formę na siłcę ciągle trzymał napierdalajac ciągle hel i ciężkie opio, gdzie opiowraki to wyglądają jak siedem nieszczęść wychudzeni i ledwo żyjący. Gość potrafił z ciągu na herzr zejść i wpierdalać z miejsca po 5 tysięcy kalorii lecieć na boldenonie, teściu i mecie

Co się z nim dzieje wie ktos?

scalono - WRB

a wie ktoś co się dzieje z użytkownikiem Marcins96? On po ostrym waleniu ciągu przerzucił się na sport, siłownię, mocno mu kibicowałem żeby do tego nie wrócił podobno 8 miesięcy był zupełnie czysty, zakochał się w sterydach i siłowni ale podobno przeżył zawód miłosny i od nowa wpierdolil się w dragi, taka mało lubiana postać to była ale potrafił pomoc i udzielić rady jak się go o coś pytało

Mam już konto od 2007 roku, przez ostatnie parę lat tylko śledziłem forum, ale większość użytkowników pamiętam doskonale
Niebywałe jak kruche jest ludzkie życie, dla ludzi piszących na serio "cpun zdechl" czy inne wiadomości o podobnej retoryce to aż rzygać się chce. Większość tego forum to ludzie borykający się z zaburzeniami osobowości, depresją, trauma i, trudnym dzieciństwem to wszystko jest maskowane dragami. Ja szanuje każdego użytkownika tego forum, wypowiada się tu mnostwo fantastycznych ludzi o wielkim spectrum wiedzy i należy im się większy szacunek niż dla przeciętnego Kowalskiego który chuja wie o życiu wychował się w ułożonej rodzince która całowała go w czółko od małego i na każdym kroku wspierała, tacy ludzie nigdy nie zrozumieją kogoś takiego jak my a gardzić potrafią, pluje na takich osobników pozbawionych empatii
  • 825 / 250 / 0
08 marca 202212Anderson12 pisze:
a co się stało z Anabolikiem? Wie może ktoś? Zawsze podziwiałem go za to jaką formę na siłcę ciągle trzymał napierdalajac ciągle hel i ciężkie opio, gdzie opiowraki to wyglądają jak siedem nieszczęść wychudzeni i ledwo żyjący. Gość potrafił z ciągu na herzr zejść i wpierdalać z miejsca po 5 tysięcy kalorii lecieć na boldenonie, teściu i mecie

Co się z nim dzieje wie ktos?
Ma nowe konto @Anabolik2 chyba. Ostatnio w robalu pisał o mixie morfiny i sele a @AnnaS pisała mu, żeby nie mixował
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 1910 / 307 / 0
Co racja to racja. Moim zdaniem był samobój - wyjebki + inicjacja w helupe.
Mixy nie raz ludzi gubiły, benzo gubiło grubo, ale lol wyróżniał się intelektem i wiedzą.
Wątpię, że rozjebał się tak przypadkowo i tak cliche, szczególnie mając na uwadze że przed śmiercią ruchał ludzi na hajs.
Niech spoczywa w pokoju, być może podjął dobrą decyzję.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 132 / 39 / 0
Nie, to nie był samobój i wszyscy bardziej zainteresowani o tym wiedzą, nie pisz takich rzeczy jeśli nie masz wiarygodnych informacji.
  • 5104 / 881 / 0
Topek sobie po prostu wyidealizował postać Lolka.
Ilu tu już było kompetentnych w opio i wąchają kwiatki od spodu.
Uzależniony mózg dąży do przyjemności i wszelką wiedza przy tym klęka.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2876 / 99 / 0
@ledzeppelin2 podobnie rozsądek. I moralność. Każdy kto siedzi w tym dostatecznie długo świetnie to zna na własnym przykładzie.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 53 / 10 / 1
@IamYourFather jakie wyjebki? Napisala o tym jedna osoba, nie podajac niestety szczegółów (a wypadaloby...) rozsiewacie plotki i tworzycie legendy niepotrzebnie tylko
  • 1195 / 223 / 32
Już nieistotne jak było. Niech mu ziemia lekką będzie. Nie ma co młócić tego. Jeśli ktoś ma jakieś interesujące informacje, które mogą pouczyć innych lub wie, że jednak żyje, to pisać, a jak nie, to nic nie piszcie.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 213 / 46 / 0
Jakby mu sie udalo mnie przekręcić co (nieudolnie) próbował, to właśnie bym rozkopywał jego grób. Nie mam zamiaru pisać szczegółów, powiem tylko że typ chciał się nawpierdalać alpry, zolpidemu, morfiny i oksykodonu na mój koszt. Widocznie w końcu przywalił taki miksik :D Dodam, że mieszkał niedaleko mnie. Szkoda, że pokasowałem PW.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.