Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
W czeskim cieszynie jest sklep z kratomem czy jadąc tam po po prostu dostanę kratom w większej ilości np. 0,5kg od ręki ?
Podziel się posiłkiem
Możesz zrobić jak herbatę, wybraną ilość zalać i wypić. Twój wybór, czy wypijesz proch, ja polecam.
Ja natomiast jestem kratomowy weteran, brakuje mi tego bardzo w PL, poza tym leki...
Do rzeczy. Najszybciej i najlepiej: biorę szejker, taki jak wariaciki biorą na siłownię. Wsypuje ile aktualnie sobie zażyczę, zalewam sokiem. Pomarańczowy w pyte, lekko gęsty, fajnie wchodzi, niweluje bardzo smak.
Wsypuje, zalewam, wstrząsami (i tak się nie rozpuści) I cyk, wypijasz na zimno z ulubionym sokiem. Ja sobie zapijam jeszcze jak mi się coś osiądzie na języku...
I tyle. Jakkolwiek będzie dobrze.
Powiem coś wbrew reguły harm reduction: POLECAM WIĘKSZE DAWKI. Nie bójcie się, na moją odpowiedzialność
Mrr...
mam na zbyciu około 230gramów trzech różnych rodzai - relaksujący, przeciwbólowy i pobudzający
chyba pierwszy raz spróbuję wziąć więcej niż 5g, mam nadzieję, że mdłości nie będzie
ale jak dla mnie nie na dłuższą metę, bo szybko się skończy, w porównaniu do innych opio bardziej sie opłaca i tak
jak prawie codziennie biorę około 1g to 250g starcza mi na około rok
raczej nodding, ciekawa sprawa to mało powiedziane. aktualnie siedzę na dawce 5g dwóch róznych rodzai i dość zabawnie mi obraz "wiruje"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.