09 lutego 2022IamYourFather pisze:Skoro ją przerwałeś, to nic dziwnego że nie kręci.20 stycznia 2022Błazen pisze: Dzięki, że się rozpisałeś, to będzie pomocne, ale to wszystko nie dla mnie. Ja się ogarniam i otrzepuję z mojego ostatniego balowania i już zostaję trzeźwym. Będzie i 1000 i 2000 dni. Zresztą, co to ma za znaczenie, ile dni? Nabijanie absty już mnie nie kręci, ale realne zmienianie swojego życia bez patrzenia w kalendarz.
U mnie ponad tydzień jakoś bez alkoholu jest spoko.
Dużo marii i pregabalina, czasem klona zjem jak muszę.
Np miałem raz lekką paranoję psychiczną ale to jak odparowałem.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
Mija już +/- 2 lata od kiedy używam to na ADHD. Przez ostatnie pol roku tolerancja tak podskoczyła ze używałem za dużo tego. W każdym razie mam nasilenie huśtawki emocjonalnej, obniżenie nastroju i brak odczuwania przyjemności i jakiegoś spontana.
Dużo schudłem, poza tym najwyższy czas na czas nieokreślony odstawić.
Jak się zabrać do tego od strony zabezpieczenia lekowego?
Na dziś jedynie paroksetyna, propranolol, cannabis 20% na wieczór, bunondol i seleginina 2,5 mg.
Wiem ze nie ma nic GABA bo teraz adrenalina i serce będzie zapewne szaleć jak i irracjonalne myśli które normalnie olewam bo się tego nauczyłem tak teraz nie ogarniam i mam dziwną apatie. Wkrótce minie.
Dlatego idę za ciosem.
Pozdro!
Chomiki puste a pieniędzy brak.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
21 listopada 2019Brutalny pisze: otrzezwia nie otrzeźwia , myslisz sobie a co mi tam przecież jestem jeszcze mlody , poplyne troche na uzywkach i np za rok/dwa przestane a tu nagle minelo 7 lat a ty dalej ćpiesz , chcesz przestać ale juz nie możesz .. tak to jest
Cięzko wyjść z tego koła obłędu a pytanie na ile organizm będzie pozwalał na kolejne próby
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.