Ciężko na trzeźwo, prawda?
Zapewne wielu się ze mną zgodzi z tym, że taką substancją jest pregabalina.
Nie ma idealnej subs. ale ta jest moim zdaniem stosunkowo najbezpieczniejsza i najbardziej wydajna, lecz kluczem w niej jest trzymanie się niższych dawek bo one robią najlepszą robotę i łatwiej jest na nich zmniejszyć tolerancję lub odstawić. Stosując normalne dawki wychodzi tanio.
Jeżeli zależy Ci to polecam o niej poczytać.
Ja 4 lata brałem pregabę (z małymi przerwami), narazie miesiąc nie biorę. I chuj wie nie mam zdania. Ma plusy i minusy. Taki lek na pół roku maks idealny aby się ogarnąć albo na melanż raz kiedyś.
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
scalonos -ds
GBL pod warunkiem też kontroli pregabaliny i baclofenu bnz spać w nocy robić przerwy nie zamykać 24h ma GBL
alkohol czy amfetamina to jakieś nieporozumienie żeby lecieć w ciągach i liczyć na "normalne życie bez skutków ubocznym".
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.