Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Jaką według was substancję można brać przez dłuższy która mogłaby podczas stosowania podnieść standard życia bez silnych skutków ubocznych?
  • 120 / 29 / 0
@Suidose
Ciężko na trzeźwo, prawda?
Zapewne wielu się ze mną zgodzi z tym, że taką substancją jest pregabalina.
Nie ma idealnej subs. ale ta jest moim zdaniem stosunkowo najbezpieczniejsza i najbardziej wydajna, lecz kluczem w niej jest trzymanie się niższych dawek bo one robią najlepszą robotę i łatwiej jest na nich zmniejszyć tolerancję lub odstawić. Stosując normalne dawki wychodzi tanio.
Jeżeli zależy Ci to polecam o niej poczytać.
uzależniony od bycia nietrzeźwym
  • 1299 / 259 / 0
Zanim podkręcisz organizm, zadbaj o w miarę zdrową dietę, butelkę wody dziennie.
Ja 4 lata brałem pregabę (z małymi przerwami), narazie miesiąc nie biorę. I chuj wie nie mam zdania. Ma plusy i minusy. Taki lek na pół roku maks idealny aby się ogarnąć albo na melanż raz kiedyś.
  • 357 / 47 / 0
amfetamina (?)
alkohol (?) tylko nie w pracy, bo szybko ją stracisz
"Jak udała się wizyta- recepta wypisana na sen i fobie?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
  • 0 / 1 / 0
amfa :))
  • 5 / / 0
amfetamina na bezno do czasu jeśli wszystko jest ok ale gdy sprawy wymykają się spod kontroli płyniesz.standard u większości czyli np mnie i wielu znajomych.to powrót do rzycia bez fety. Spać można w nieskończoność przez kilka dni depresja. Da się z tego wyjsci przy sprzyjających warunkach i nie nie od razu z partyzanta.Bez benzo to już od człowieka zależy i chyba afetaminy. Każdy gwiazdy brak snu wycieńczenie organizmu , obsesję itp
scalonos -ds
GBL pod warunkiem też kontroli pregabaliny i baclofenu bnz spać w nocy robić przerwy nie zamykać 24h ma GBL
  • 977 / 223 / 0
Pregabalina mi przychodzi do głowy, chociaż skutki uboczne oczywiście są jak np zatrzymywanie się wody w organizmie czy szybsze tycie oraz uzależnienie fizyczne, odstawka po dłuższym stosowaniu może być ciężka.
alkohol czy amfetamina to jakieś nieporozumienie żeby lecieć w ciągach i liczyć na "normalne życie bez skutków ubocznym".
  • 1299 / 259 / 0
Pregaba jeszcze odcina kawałek mózgu (pamięć, planowanie, uczenie się). TROCHĘ tylko ucina, ale wg mnie zauważalnie, nie wiem jak przy większych dawkach. Blokuje w jakimś stopniu podaż glutaminianu i acetylocholiny i coś tam. Nadrabiasz brakiem lęku itd., więc idzie jako tako, jebać pamięć %-D
Spoiler:
  • 590 / 81 / 0
Zgodze sie z przedmowcami, amfetamina to jest rodzaj narkotyku na ktorym mozna pociagnac lata przy odpowiedniej suplementacji i trybie zycia ale tak latwo polececiec jak na wakacje w Paryzu. Ja sie z nia rozszedlem ale czasami powraca dajac to wspaniale poczucie mocy.
Jestem dość trudny.
  • 1211 / 616 / 0
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.