Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
"Rutyna to rzecz zgubna "
kokaina niszczy doszczętnie uklad sercowo naczyniowy i oddechowy.
Bol głowy przy stosowaniu koko jest związany z zatruciem nią, a wynika to ze zwężania się naczyń krwionośnych i nie możliwością dostarczenia wystarczającej ilości tlenu do mózgu.
Ten mój patent z piciem większej ilości wody może działa, jeśli ból głowy pochodzi od odwodnienia przy ćpaniu, ale może być też metodą, która tylko pogorszy stan rzeczy, przelanie wodą i rozcieńczenie płynów organizmu też może wyjść bardzo niekorzystnie.
Przy każdym przedawkowaniu koki ratowałam się najskuteczniej techniką oddechową breath of fire i, jak była dalsza tego potrzeba, lodowatym prysznicem.
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.