Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
"Rutyna to rzecz zgubna "
kokaina niszczy doszczętnie uklad sercowo naczyniowy i oddechowy.
Bol głowy przy stosowaniu koko jest związany z zatruciem nią, a wynika to ze zwężania się naczyń krwionośnych i nie możliwością dostarczenia wystarczającej ilości tlenu do mózgu.
Ten mój patent z piciem większej ilości wody może działa, jeśli ból głowy pochodzi od odwodnienia przy ćpaniu, ale może być też metodą, która tylko pogorszy stan rzeczy, przelanie wodą i rozcieńczenie płynów organizmu też może wyjść bardzo niekorzystnie.
Przy każdym przedawkowaniu koki ratowałam się najskuteczniej techniką oddechową breath of fire i, jak była dalsza tego potrzeba, lodowatym prysznicem.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.