Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Najgorsza jest wlasnie ta depresja potramalowa. Ja znowu próbuje i życze wytrwałości wszystkim ktorzy też próobują. Pozdrawiam@
Dzisiaj trzeci dzień bez. Objawy fizyczne to; krótki sen, lekko mokry podkoszulek po nocy, kichanie, powrót głębszych uczuć- mimo obstawy bz. i neuroleptyków. trampek właśnie zombifikuje, kiedy bierzesz go codziennie w dawkach powyżej 200mg/doba
Depresja potramalowa jest zjawiskiem normalnym i to osłabienie, jakby ktoś zabrał ci 50% mocy
Anhedonia, która może trwać bardzo długo i dlatego znowu wracamy. Przypomina mi się film: "Pod mocnym aniołem" i słynne powiedzenie głównego bohatera: "Teraz będzie inaczej..." a kończy się kolejnym detoksem.
To taki specyfik. Jak się wjebiesz i poczujesz ten power, dobry nastrój i zanik problemów to później po odstawce jest ciężko. Oczywiście dochodzą do tego problemy typowe dla odstawienia opioidów - z tym, że potramalowa depresja trwa jeszcze długo po ustaniu objawów fizycznych.
Polecam pregabalinę, która ładnie maskuje skutki odstawienne. A już najbardziej polecam abstynencję (mówi Ci to człowiek, który próbował zerwać z Tramalem wiele lat).
11 grudnia 2021Chlodwig pisze:
To taki specyfik. Jak się wjebiesz i poczujesz ten power, dobry nastrój i zanik problemów to później po odstawce jest ciężko. Oczywiście dochodzą do tego problemy typowe dla odstawienia opioidów - z tym, że potramalowa depresja trwa jeszcze długo po ustaniu objawów fizycznych.
Mi bardzo pomogła pregabalina. Można brać przez jakiś czas i pięknie niweluje skutki odstawienie, poprawia nastrój, daje lekki napęd i uspokaja. Dla mnie to substancja nr 1 przy odstawce.
Nie męcz się. Idź do lekarza. Na pewno coś przepisze, co złagodzi te potramalowe rozjebanie w organizmie.
Zdrowia!
Ja nie dałem rady. Musiałem się wspomagać.
Taki mały edit. Niestety zdarzyło mi się powrócić do tego ścierwa kilka razy więc szansa na ponowne wjebanie jest duża.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.