Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Nie róbcie tak, to bez sensu. Jak chcę żeby trochę szybciej weszło, to po prostu wysypuje kapsułki <prosto w usta> i jest ok w sytuacjach krytycznych próbowałem nawet podjęzykowo.
Dodam, że w weekend postanowiłem nie brać pregi. Cały weekend przejebany, piwka ledwo co ratowały i zioło. Ale rano w poniedziałek przed pracą, kiedy zadzwonił budzik, miałem ochotę się zastrzelić :| Na szczęście 1,2g pregabaliny mnie posklejało i dzień minął w pracy efektywnie.
Codziennie biorę 150-0-150 i sertraline + alprazolam.
Coś robię nie tak, czy na mnie nie działa po prostu.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.