Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 977 / 221 / 0
Dla mnie sniff pregaby był beznadziejny, jeszcze 150mg da radę, ale im więcej to już zatkany nos i ból zatok, a wejście i działanie nie jest jakoś specjalnie mocniejsze. Tylko trochę szybciej się ładuje, połowa i tak spływa do przełyku, a część się wysypie z nosa.
  • 1893 / 181 / 0
Ja walę 300-450 na raz, 2 sekundy i po sprawie. Nic się nie wysypuje, nie zapycha, warto dla szybszego i mocniejszego wjazdu. Ale jak kto lubi.
  • 1299 / 258 / 0
Pregaba wchłania się w ponad 90% oralnie %-D
  • 1928 / 314 / 0
Dokładnie. Oralna biodostępność sprawia, że walenie tego sniffem zupełnie mija się z celem i jest po prostu glupie : |
Nie róbcie tak, to bez sensu. Jak chcę żeby trochę szybciej weszło, to po prostu wysypuje kapsułki <prosto w usta> i jest ok w sytuacjach krytycznych próbowałem nawet podjęzykowo.

Dodam, że w weekend postanowiłem nie brać pregi. Cały weekend przejebany, piwka ledwo co ratowały i zioło. Ale rano w poniedziałek przed pracą, kiedy zadzwonił budzik, miałem ochotę się zastrzelić :| Na szczęście 1,2g pregabaliny mnie posklejało i dzień minął w pracy efektywnie.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 1893 / 181 / 0
Ile razy będę to wałkował? Walę nosem, moment i mam wystrzał a nie czekam ponad godzinę aż się załaduje, subiektywnie jest mocniej niż p. o.. I o to w tym chodzi. A strat nie ma bo spływ do żołądka leci.
  • 191 / 22 / 0
Walnąłem już 4500mg na 3 razy rozpuszczone w kieliszku z energolem. (przerwy max 30min) Nadal nic, coś lekko czuć ale brak oev i cev'ów.
Codziennie biorę 150-0-150 i sertraline + alprazolam.
Coś robię nie tak, czy na mnie nie działa po prostu.
Wszystko co napisałem to tylko fikcja literacka, fragment opowiadania które nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, wszelkie podobieństwa do realnego świata są przypadkowe. Sam nigdy nie zażywałem narkotyków, a moja wiedza jest czysto teoretyczna.
  • 41 / 3 / 0
Biorę pregabe parę miesięcy, od 3 jestem na 150mg dziennie. Czy taka mała ilość może znacząco wpływać na retencje wody w organizmie? Chodzi mi czy od tej ilości morda też puchnie jak to ma w zwyczaju po pregabie. Kiedyś brałem po 300/450 na dobe, ale nie pamiętam jak to wtedy z twarza było. Pregaba dalej dobrze dziala, nawet na takiej małej dawce, ale no jak snri mi sie dobrze rozkreci to bede chciał z niej w koncu zejść, bo sie naczytałem dużo o tym puchnięciu ryja i sobie teraz schizy wkręcam, że serio mam spuchniętą troche. Dalbym rade bez pregaby, ale nie powiem no jest pomocna. Dobra ebe ebe lakonicznie zapytam - czy od 150mg też morda puchnie? Dziękuje za odp i pozdrawiam was kochani moi szanowni państwo
  • 977 / 221 / 0
Może puchnąć morda, ale nie musi. Reguły nie ma.
  • 6 / / 0
od jakiegoś czasu biorę pregabaline, zazwyczaj w weekendy i zazwyczaj po 150 mg czy przy właśnie stosowaniu co tydzień wyrobie sobie tolerancję?
  • 207 / 59 / 0
Raczej mało prawdopodobne -raz w tygodniu 150 to pełen luz
ODPOWIEDZ
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.