Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Nie róbcie tak, to bez sensu. Jak chcę żeby trochę szybciej weszło, to po prostu wysypuje kapsułki <prosto w usta> i jest ok w sytuacjach krytycznych próbowałem nawet podjęzykowo.
Dodam, że w weekend postanowiłem nie brać pregi. Cały weekend przejebany, piwka ledwo co ratowały i zioło. Ale rano w poniedziałek przed pracą, kiedy zadzwonił budzik, miałem ochotę się zastrzelić :| Na szczęście 1,2g pregabaliny mnie posklejało i dzień minął w pracy efektywnie.
Codziennie biorę 150-0-150 i sertraline + alprazolam.
Coś robię nie tak, czy na mnie nie działa po prostu.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jazda pod wpływem to nie tylko alkohol
USA: Kierowanie pojazdami pod wpływem środków odurzających – w tym marihuany i leków na receptę – staje się jednym z najpoważniejszych zagrożeń na drogach, choć problem ten wciąż pozostaje w cieniu jazdy po alkoholu.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.