Od dłuższego czasu nurtuje mnie pytanie co to jest dokładnie ta cala "apteka" jaki skład posiada, co to dokładnie jest, jak to dawkować, jakie są efekty po niej? Znajomy 2 lata temu mówił że śmigał sobie na tym, podobno harpun na paznokiec i ostra jazda była.
Opis jej przez znajomego: lekki słodkawy posmak, wygląda mąki czy tam cukru pudru, postać sypka, bodajże lekko żółta ale tego na 100% już nie wiem
O ile z amfetaminą mam doświadczenie i wiem że przez zjazd i brak snu substancja ta powoduje jakaś samokontrolę w zażywaniu o tyle ten krysztal jest strasznie wciągający i przyjemny.
Ktoś coś wie na temat takowego środka ?
Panie, to może być wszystko. Wstaw zdjęcie, to postaram się odpowiedzieć.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).