Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3184 / 900 / 5
Phenylpiracetam jest na rynku od lat, ani na chwilę nie zniknął.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 1174 / 224 / 23
Przyszło mi 30g, ale musiałem zza oceanu sprowadzać. Dużo osób chwali, więc nie chcę się powtarzać dlatego skupię się na minusach.
-Drogi, szczególnie z gównoportalu z czerwonym krzyżem, nie wiem jak możecie od nich kupować. Musiałbym być chyba przynajmniej klasą średnią, żeby mnie było stać na suplementy od nich
-Strasznie szybko rośnie tolerka. Naprawdę szybko, bo już na 3 dzień słabiej działa i to mi zostaje. Nawet 3 dni przerwy to za mało a kusi
-Trzy godziny działania to żart jakiś, za bardzo kusi na dorzuty
-Smak obrzydliwy jak zopiklon. No, ale można do kapsułki dać i koniec problemu

Weźcie sobie zapasy supli ze sklepu z Ameryki (nie mogę wam niestety nazwy napisać). 40zł przesyłka i do miesiąca czekania, ale zaoszczędzicie naprawdę dużo
  • 7 / 1 / 0
Paczka od vendors z US z 90 ta sami oraz 5g feno doszła bezproblemowo - dostarczona lokalnie przez pocztę
  • 1174 / 224 / 23
Wie ktoś może jak szybko spada tolerka na fenylo? Dziś biorę 3 dzień z rzędu i planuje dalej to robić. Czy po np. 20 dniach przerwy tolerancja mocno spadnie czy trzeba dłuższe przerwy i tak na oko to ile dni?
  • 63 / 7 / 0
Niektóre mogą nie dojść, trzeba się z tym liczyć. Z zamówieniami spoza EU lepiej nie szaleć nie wiadomo jak.
  • 1174 / 224 / 23
Biorę 2-3x dziennie po 250mg dodając 600mg CDP, kurkuminy oraz suplementując elektrolity i witaminy. Widać dużą poprawę w zapamiętywaniu oraz nauce. Niestety fenylo to zdrowa zabawka a biorę go, bo czekam na drugą paczkę z USA z innymi racetamami.
  • 2 / / 0
czy ktoś łączyl może fenylopircatem + memantyna + noopept krople?
testuje wlasnie 50mg+5mg+10mg
+alpha gpc

niby jest mózg na wyzszych obrotach, działanie w ciągu dnia, ogarniasm sprawy szybciej lepiej itp,
ale wieczorem wygladam na strasznie zmeczonego po twarzy,
rano się budze z takim jakby "kacem" piracetamowym,

mial ktoś może podobnie albo wie jak tego uniknąć?
  • 880 / 363 / 6
19 marca 2021szopek133 pisze:
Zażyłem 400mg podjęzykowo fenylopiracetamu i głównym efektem była chęć wymiotów, spowodowanych gorzkim smakiem. Poza tym jedynie większa głębia kolorów.
Niestety, ale zaobserwowałem wpływu na koncentracja i chęć do pracy. Dalej pozostaje do bani :P
Ze względu na dość wysoką cenę i obrzydliwy smak nie wyobrażam sobie jak niektórzy mogą to brać codziennie.
Daj mu tydzień i nie oczekuj działania na poziomie włada. Hope is the first step on the road to disappointment!
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 1 / / 0
To chyba mój ulubiony nootrop, pełno lipy dookoła i dlatego na niektórych nie działa tak jak powinien, ale mam legitne źródełko naszczescie:)
  • 1174 / 224 / 23
Fenylopiracetam cykl 20 dni codziennie 140mg z rana + Alpha GPC 99% 300mg na pusty żołądek. Stymulacji oczywiście już nie ma, ale efekt lekki motywacyjny i pamięciowy ciągle jest odczuwalny. W sumie to fajna sprawa, przedawkowywanie nootropów na chwilową jazdę dawno mnie znudziło.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.