-Drogi, szczególnie z gównoportalu z czerwonym krzyżem, nie wiem jak możecie od nich kupować. Musiałbym być chyba przynajmniej klasą średnią, żeby mnie było stać na suplementy od nich
-Strasznie szybko rośnie tolerka. Naprawdę szybko, bo już na 3 dzień słabiej działa i to mi zostaje. Nawet 3 dni przerwy to za mało a kusi
-Trzy godziny działania to żart jakiś, za bardzo kusi na dorzuty
-Smak obrzydliwy jak zopiklon. No, ale można do kapsułki dać i koniec problemu
Weźcie sobie zapasy supli ze sklepu z Ameryki (nie mogę wam niestety nazwy napisać). 40zł przesyłka i do miesiąca czekania, ale zaoszczędzicie naprawdę dużo
testuje wlasnie 50mg+5mg+10mg
+alpha gpc
niby jest mózg na wyzszych obrotach, działanie w ciągu dnia, ogarniasm sprawy szybciej lepiej itp,
ale wieczorem wygladam na strasznie zmeczonego po twarzy,
rano się budze z takim jakby "kacem" piracetamowym,
mial ktoś może podobnie albo wie jak tego uniknąć?
19 marca 2021szopek133 pisze: Zażyłem 400mg podjęzykowo fenylopiracetamu i głównym efektem była chęć wymiotów, spowodowanych gorzkim smakiem. Poza tym jedynie większa głębia kolorów.
Niestety, ale zaobserwowałem wpływu na koncentracja i chęć do pracy. Dalej pozostaje do bani :P
Ze względu na dość wysoką cenę i obrzydliwy smak nie wyobrażam sobie jak niektórzy mogą to brać codziennie.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.