Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 227 / 10 / 0
Hej chodzi mi o cielesne odczucie opioidów takie rozluźnienie mięśni coś jak przy orgazmie.

Ostatnio po tianeptynie było swędzenie, małe źrenice, poprawa nastroju, zamazane widzenie no i ciężkie mody ale tego orgazmo-uczucia w mięśniach BRAK.

Od czego to zależy? Wcześniej na tianie to przyjemne uczucie na ciele było wcześniej niż nodding. Od rodzaju powiatu? Dawki? Tolerancji?

Proszę o pomoc doświadczonych :) na pewno wiecie o jakie uczucie mi chodzi:)
  • 2814 / 367 / 0
To zależy od wielu rzeczy .. szczególnie od tolerancji na daną substancję i szczególnie od tego jakie opio bierzesz i od drogi podania czy doustnie , dozylnie , domięśniowo i oczywiście od dawki danego opio .. a uwierz wiem po sobie ze np morfina podana w różny sposób czy to dozylnie , doustnie czy domięśniowo profil dzialania jest nieco inny
ODPOWIEDZ
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.