Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1997 / 120 / 0
Nakurwianie w żyłę bakterii i grzybów ze śladowymi ilościami heroiny? Nie no, spoko, skoro zalecza skręta to chyba nic gorszego już się nie może wydarzyć.

Albo może, tak ze kilkaset różnych rzeczy, od pirogena czy infekcji grzybiczych, na zapaleniu mięśnia sercowego kończąc.

Jak już musisz to zbierać, to susz (ważne!) i nie czekaj zbyt długo, to może trochę zminimalizujesz ryzyko.
  • 357 / 47 / 0
Ziomek przywiezie ćwiare helu z Berlina. Ile tego po kablach pukać z zerową tolerancją na opiaty (pare razy koda 150/300)? jak to rozpuscic zeby bezsensownie nie napierdalac dodatkowych centów wody po kanałach?
"Jak udała się wizyta- recepta wypisana na sen i fobie?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
  • 1997 / 120 / 0
Stawiałbym że minimum na 4 części dzielić.

Woda nie szkodzi, lepiej więcej i powoli pukać, z przerwami, łatwiej zareagować jakby było za mocno.

Lepiej też rozrobić w 5 centach i pukać z piątki, niż się jebać z insulinówką jak się nie umie. Nie wiem jak doświadczony jesteś w i.v. ale jeśli nie masz expa, to czasem większą pompką łatwiej się manewruje i podaje niż mniejszą.
  • 113 / 6 / 0
@jacok no oczywiście bez przesady, bo na przykład łatwiej użyć 10 niż 20... ale w wypadku tych małych, no to w 2 lub w 5 na pewno bedzie ok @sclyzz
  • 209 / 15 / 0
Hej - powiedzcie, jak debilowi:
czym filtrować (jezeli nie mam filtru od papierosa np) nada się coś w stylu wacików
jaka igła najlepsza do i.v (jestem początkujący w chuj)
ile dodac kwasku cytrynowego do towaru
Tak to zawsze hel paliłem i nie mam praktycznie z tego większej przyjemności, zazwyczaj uleczy skręta i delikatnie porobi, ale to bardziej wkurwia już, niż robi.
Proces przerabiana do IV wiedziałem wiele razy, ale jestem tego typu człowiekiem co woli się upewnić, niż zwiedzać OIOM
  • 356 / 69 / 0
mozesz uzyc waty, ale paczka 100 filtrow papierosowych to 3 zlote i starczy ci na dwa razy tyle. igla nie wieksza niz 0.5. a kwasku dodaj szczypte, jak nie bedzie chcialo sie rozpuscic w temperaturze to dodasz wiecej, nie chcesz miec zbyt kwasnego roztworu.
  • 39 / 6 / 0
Czy można palic heroine z meth pipe?(tej lufki do meth i cracku)
  • 1 / / 0
Siema przyszła i na mnie pora, aby się w tym przybydku zameldować. Ogólnie uwielbiałem gonić krople po blaszce dlatego nigdy nie myślałem o przejściu na coś innego. Z lekami również mam doświadczenie zerowe. Przez całe ćpunskie życie oscylował w sumie tylko między metą i brązem że 3 lata bez przerwy. Ostatnio nastąpiła roczna przerwa od wszystkiego heh następstwa motania siana na to gówno ;) . Pierwszy błąd był taki że wgl znów tego spróbowałem. A co gorsza okazało się że już nie ma żadnego bum jak kiedyś nawet zwisa nie moge załapać prędzej ból głowy inni obok zwis a ja chuja nic i sytuacja wygląda tak że czuje się obecnie gorzej wjebany niż kiedyś, ciągle mi mało mógł bym siedzieć cały dzień i palić tylko ale gdy nie palę godzinę dwie już kurwica wchodzi i tutaj nasuwa sie pytanie takie drodzy koledzy i koleżanki cpunicze na co mogę się przerzucić całkiem lub częściowo aby nie myśleć stale o tym skrętów jeszcze jako takich nie ma. Ale nigdy prawie skrętów nie czułem a chciał bym w koncu nieco mądrzej zarządzać budżetem niż 100% zasobów portfela wydawać na brąz którego I tak zawsze jest mi za mało. Sorki za długie opowiadanie jeszcze weekendu nie odespałem ;)
  • 44 / 3 / 0
Stary no pukanie a palenie to jest ziemia a niebo. Tylko musisz wiedzieć że to jest "przerzucenie" w jedną stronę. Raz pukniesz i już nie będziesz chciał palić, tylko pukać pukać pukać.
  • 70 / 18 / 0
Kurde, w końcu z majki przeszłam na hel, a przynajmniej jakiś kupiłam z pomocą kolegi, który helupiarzem nie jest, ale czasem sobie zapali no i zna narkomańskie środowisko - wie gdzie, co i za ile. Większość towaru to dość jasna, szarobrązowa grudka z jeszcze kropkami różnej barwy - w tym ciemniejszymi.

W każdym razie, jako że on tylko pali, a ja po majce iV jakoś wolę przy tym zostać, to sobie próbuję dobrać dawkę i to dobrze zagotować. Na niego po paleniu działa ponoć standardowo.

I tu mam problem - generalnie po wlaniu wody i kwasku i podgrzaniu zostaje mi roztwór koloru słomkowego czy jasnobrązowego, który jest gorzko-kwaśny. Niestety zostaje dużo "farfocli" nierozpuszczonych, które wyglądają jak spalone, są bardzo ciemnobrązowe, prawie czarne. Do tego piecze w kable jak diabli - ja akurat walę w okolice dłoni lub stóp, bo wyżej mam widoczne żyłki tylko w zgięciu łokcia (i trochę zajechane), boli, czasem wychodzą bąble od histaminy wręcz (wczoraj na nodze, stukane okolice kostki, a w okolicy kolana jak poparzone i takie wręcz spuchnięte bomble... Oczywiście po godzinie zlazło. Wrażenia takie sobie, oś tam się dzieje, ale nie chcę przedawkować, dopiero kombinuję z dawką, poza tym ja mam coś zjebane receptory chyba, po ostatnim detoxie jakoś wszystko działa gorzej, tylko wjazdy majki działają jak powinny.... Potem wieczne uczucie niedogrzania. Euforia ledwie co...

Pytanie - czy wszystko z tym towarem ok? Czy ja coś robię źle? Może jednak więcej kwasku? Daję z 5-7 ziarenek kwasku z biedry. Generalnie przypomina mi w zapachu, smaku i tym co zostaje po zagotowaniu samodzielnie zrobione opium... No i ile tego stukać, bo mam 4 g i ciężko mi porcjować "na oko" - czy ma być grudka wielkości ziarna pszenicy, orzecha laskowego czy jak? Tolerka na strzał majki tak koło 100-140 mg.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.