31 lipca 2021DexPL pisze:17 stycznia 2021Alenn pisze: Wczoraj WrakCzlowieka mial probe samobojcza i skonczyl w szpitalu, jak to sie skonczy nie wiem ale tylko informuje
kurwa a specjalnie wrocilem ze wzgledu na niego gdy uslyszalem ze az tak zle u niego, badzmy dobrej mysli31 lipca 2021Br0wnSugar pisze:
Udało mi się skontaktować z Wrakiem. Gadałem z nim przez tel i tak wszystko u niego w porządku, po prostu chciał przerwy od tego miejsca. Kurwa, nie straszcie mnie tak więcej jełopy.
To tyle jeżeli chodzi o jego truchło. Kiedyś na pewno, ale jeszcze nie teraz. Pewnie miał z nas niezłą polewkę jak czytał epistoły na jego temat;) Co Ci debile mają w głowie by sfingować własną śmierć??/ludzie pisząc kłamstwa na temat śmierci innych userów.
Najaktywniejszy w dziale : Mixy lol wyciągnijcie wnioski
Pewnie 2. miejsce albo exequo z opiatami (które też chyba najczęściej zabijają w mixach np z benzo)
Poza tym, że nie żyje, nie wiem więcej: jak umarł i dlaczego to się stało. Ale samego zgonu, nie da się zanegować
Niestety.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Co widzą źblo w oku bliźniego, a belki w swoim nie.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.