Substancje wpływające na wydajność działania układu kwasu gamma-aminomasłowego w organizmie.
Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 119 / 46 / 0
Nie próbowałem nigdy. Z depresantami cała sztuka polega na tym, żeby było idealnie, ale jedna tabletka może to zmienić na "za fajnie". Chyba, że ktoś lubi leżeć nic nie robiąc i delektować się fazą.
https://www.youtube.com/watch?v=f70vYOHlkps
Jestem życiem, które pragnie żyć, pośród życia, które pragnie żyć.
  • 7 / / 0
Ostatnio intensywnie testuję Some i muszę powiedzieć, że całkiem ciekawa substancja. Ładuje 2x500 na start po 15-30 minutach wjeżdża na głowę fajne uczucie lekkości i braku problemów, porównałbym do stanu po 2 piwkach. To niewątpliwie działanie Carisoprodolu, ten stan utrzymuje się jakoś od 30 min po zażyciu do bo do ok. 1h potem przechodzi w stan relaksacji i odprężenia, czasem może wywoływać senność, to zapewne działanie meprobamatu po zmetabolizowaniu Somy. Jak długo to trwa i jak się kończy nie powiem, za zwyczaj na imprezę biorę jako podkład pod stimy i wtedy dorzucam Some 2x500 co ok 4h powiedziałbym. Chociaż były wieczory, że zarzuciłem 2x500 posiedziałem trochę i szedłem spać. Oczywiście dobrze i prawie matowo zasypiałem, na drugi dzień wstawałem normalnie rześki bez jakichkolwiek przykrych odczuć ala kac/zjazd.
  • 8 / / 0
Pojawia się w dokumencie Netflixa pt. "Farmaceuta". Lekarka z tego dokumentu przepisywała swoim pacjentom Oxycontin, Soma (Carisoprodol) i Xanax co było nazywane "świętą trójcą". Tak mix miał podobno wywoływać efekty podobne do zażycia heroiny. Info czysto teoretyczne.
  • 398 / 28 / 0
21 maja 2021Damiano91 pisze:
Pojawia się w dokumencie Netflixa pt. "Farmaceuta". Lekarka z tego dokumentu przepisywała swoim pacjentom Oxycontin, Soma (Carisoprodol) i Xanax co było nazywane "świętą trójcą". Tak mix miał podobno wywoływać efekty podobne do zażycia heroiny. Info czysto teoretyczne.
W jakich proporcjach? ;P to zaraz przetestuje ;)
  • 8 / / 0
@GOD W tym dokumencie niestety nie byli tak mili, aby podać właściwe proporcje :D jak jesteś zainteresowany to poszukaj na zagranicznych forach, tam powinno być więcej info, gdyż lek z tematu nie był i nie jest dostępny w PL ;)
  • 305 / 40 / 0
@Timpie024 Czy dalej bierzesz ten specyfik? Dalej się sprawdza? Prawdopodobnie będę mieć możliwość przetestowania i chciałbym wiedzieć "z czym to się je".

Fuzja - D5

Jestem w trakcie drugiego dnia testowania tego cudeńka i moje wrażenia są bardzo pozytywne. Ogólnie działa bardzo podobnie do benzodiazepin przy dawce 500mg a przy 1000mg jest mały twist - tak jakby było się na benzo, ale dodatkowo jeszcze po dwóch browarach. Tak więc świetnie podnosi nastrój i daje taki pozytywny napęd do działania. Jak dla mnie świetny środek, tylko wiadomo że pewnie tolerancja będzie robić swoje więc nie do codziennego stosowania. Minusem jest dość krótki czas działania - około 2 godziny. Po tym czasie stan przechodzi po prostu w taki mniej euforyczny luz, nie wiem jak to nazwać, taki luz, tyle że bardziej na chłodno ;) Polecam!

dodano i poprawiono czytelność/estetykę - d5
  • 633 / 154 / 0
Ma w sobie coś z zolpidemu, czy bardziej z typowych benzo?
Idzie to w stronę lekkiej amnezji i mini-psychodeli, czy mixu opio-zwykłe benzoski?
  • 119 / 46 / 0
Jesli chodzi o odczucia cielesne to cos w rodzaju diazepamu, ale w duzo większej intensywności, jak przesadzisz z dawka to albo padasz albo odpierdalasz i potem amnezja. Najbardziej pożądanym dzialaniem to wjazd niesamowitej euforii, ciezko to porównać do czegokolwiek i wogule opisać. Psychodeli po tym nie doświadczysz. Najlepiej jednak dziala w połączeniu z opio ta euforia zwłaszcza na początku i potem sie utrzymująca. No i bodyfeeling nie do podjebania, nawet w miksie z diazepamem to cos wspaniałego.
Jednak należy uważać i zmniejszać dawki wszystkiego co z tym miorelalsanntem miksujemy, ponieważ ryzyko depresji oddechowej jest znacznie wyższe aniżeli opio+benzo.
Nie namawiam lecz wspominienia nie do zapomnienia (chyba ze przesadzisz)

Udanej nocy, ewentualnie poranka.
  • 119 / 46 / 0
@kurczakswiezy

Jakby ktoś chciał dogłębniej poznać substancje która widnieje w tytule wątku to uprzejmie zapraszam.

topic71395.html?hilit=Carisoprodol%20przewodnik
  • 305 / 40 / 0
Ja ze swojej strony polecam połączenie z kratomem ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.