Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
https://www.youtube.com/watch?v=f70vYOHlkps
Fuzja - D5
Jestem w trakcie drugiego dnia testowania tego cudeńka i moje wrażenia są bardzo pozytywne. Ogólnie działa bardzo podobnie do benzodiazepin przy dawce 500mg a przy 1000mg jest mały twist - tak jakby było się na benzo, ale dodatkowo jeszcze po dwóch browarach. Tak więc świetnie podnosi nastrój i daje taki pozytywny napęd do działania. Jak dla mnie świetny środek, tylko wiadomo że pewnie tolerancja będzie robić swoje więc nie do codziennego stosowania. Minusem jest dość krótki czas działania - około 2 godziny. Po tym czasie stan przechodzi po prostu w taki mniej euforyczny luz, nie wiem jak to nazwać, taki luz, tyle że bardziej na chłodno ;) Polecam!
dodano i poprawiono czytelność/estetykę - d5
Idzie to w stronę lekkiej amnezji i mini-psychodeli, czy mixu opio-zwykłe benzoski?
Jednak należy uważać i zmniejszać dawki wszystkiego co z tym miorelalsanntem miksujemy, ponieważ ryzyko depresji oddechowej jest znacznie wyższe aniżeli opio+benzo.
Nie namawiam lecz wspominienia nie do zapomnienia (chyba ze przesadzisz)
Udanej nocy, ewentualnie poranka.
Jakby ktoś chciał dogłębniej poznać substancje która widnieje w tytule wątku to uprzejmie zapraszam.
topic71395.html?hilit=Carisoprodol%20przewodnik
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.