Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 22 / 3 / 0
Powiem Ci, że sort całkiem zwyczajny - ogółem to mój trzeci, a drugie źródło.

Na taki stan flaków alkoholem swego czasu pracowałem pijąc kilka miesięcy non stop wódkę, więc fenio o wiele gorszy.
  • 14 / 2 / 0
po za drętwieniem rąk, w trakcie wykonywania jakiejś czynności np. przy użyciu obcinacza do paznokci, występuje momentami uciśk w głowie? Nie wiem czy tak można to określić, zjadłem tego dosyć sporo od listopada tamtego roku, teraz leci 3 paka z sns w kaps, i pojawily sie te objawy, jakiś spec się wypowie? :trucizna:
  • 305 / 40 / 0
Niby faktycznie sporo czasu może upłynąć zanim zbanują fenia, o ile w ogóle, ale u Szwajcara już braki po całości...
  • 52 / 6 / 0
Tolerancja mi widocznie opadła po kilku miechach bo 500mg sns na mnie normalnie zadziałał po 2 godzinach
Ale samo działanie chyba się nie różni między sns a fusion, jedno i drugie to dobry sort z tymże sns ma sporo większą kapsułkę
  • 177 / 53 / 0
Fenio nawet w większych dawkach (3 - 5g) mi odczuwalnie nie szkodził na organy, pregabalina (300 mg+) natomiast tak - ból nerek na drugi dzień. Zauważyłem jedynie, że na zbyt mocnym haju rzeczy chcą mi wypadać z rąk. I odczucie specyficznego kaca + poświaty na drugi dzień, w sensie jakby tak 20% fazy jeszcze gdzieś latało po ciele. Nie bierzcie wysokich dawek i róbcie przerwy a będzie wam nagrodzone. :*
  • 105 / 26 / 0
Może ktoś polecić fenibut z jakiejś dobrej firmy która jest teraz na bieżąco aktywna?

W swojej karierze zaczynałem od fenia z rosyjskiej apteki ... i o Jezusku nazareński to zawsze był najlepszy, niestety jest drogi. Drugi najlepszy był od szwajcara ale teraz patrzę że u nich pusto, mam nadzieję że to chwilowe a nie ze strachu. Raz, dawno temu spróbowałem zakupić ten sns który każdy polecał i...nim byłem najbardziej zawiedziony, wszystko było bardzo subtelne niezależnie od dawki przyjętej - kompletnie bez porównania do uprzednio wspomnianych, lipa totalna. Teraz w swojej apteczce znalazłem tego starego sns'a i resztki szwajcara, a jako że od pewnego czasu, co dwa tygodnie robię sobie phenibutowe poniedziałki :patrzy: , chyba stestuję sns na nowo, ale dalej obawiam się że będę zawiedzony.

Liftmode nie wysyła juz do Polski. Z revange pamiętam kiedyś były jazdy że wszystkie suplementy były słabej jakości. Coś innego godnego polecenia panie i panowie?
  • 512 / 57 / 0
Lecę trzeci dzień na fenim, mam tak zamiar polecieć do niedzieli, udalo mi się ogarnąć baklofen i pregabeline. Pytanie czy jestjest sens miksować czy lepiej zostawić pręgę i baklo na zjazd, ktory po 7dniach ma fenim mam na bank.
  • 977 / 223 / 0
01 lipca 2013proxfade pisze:
Ma to jakiś większy potencjał jeśli chodzi o miksowanie z zabawkami typu: THC, MDxx, ewentualnie alkoholem ?.
Z THC bardzo fajnie się miksuje, podbija euforie i wycisza ewentualne krzywe jazdy czy paranoje nawet przy większych dawkach. Z alkoholem trzeba uważać, bardzo łatwo przedawkować, mnie po dwóch mocnych piwach odcieło do spania, sam miks niespecjalnie mi podszedł. Jak z MDxx nie wiem, ale próbowałem z metkatem i chodź stymulant znacznie przyćmił działanie tak fajnie fenibut sprawdził się na zjeździe mocno wyciszając i dając możliwość nawet pospać trochę.
Klasyk to miks z kofeiną. Całkiem nieźle wypada też miks z pregabaliną tylko też ostrożnie, bo pregaba zdaje się działać mocniej na fenibucie, łatwo się uśpić.
  • 52 / 6 / 0
Na darmo wydałem 170zł na fenibut z przesyłką, na mnie to działa tak że mnie ogłupia i jeszcze pogarsza stany lękowe. Wrzuciłem dzisiaj z rana 500mg i w południe kolejne 500 potem będąc w towarzystwie miałem atak fobii, nie mogłem się ruszyć ani wydusić z siebie niczego więcej jak bełkot bez sensu, gdybym był trzeźwy to mógłbym się psychicznie przygotować
Czas się wybrać do psychiatry po cukierki
  • 510 / 111 / 0
Można zmiksować z Pregabaliną?
ODPOWIEDZ
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.