Zresztą, sam przetestuj i znajdź dla Siebie odpowiednią temperaturę. Ja bym jednak zaczynał do najniższych i dopiero potem podnosił.
https://www.getmyster.com/blogs/blog/wh ... aping-weed
Tutaj masz artykuł gdzie opisano poszczególne temperatury dla terpenów itd.
Na chwile obecną najlepszym urządzeniem z jakiego miałem okazję korzystać jest stor... & ( aby nie było reklamy), lecz dalej szkoda mi wydać 1500 zł :(
Susz nigdy nie był ciemny/czarny po sesji, więc mniemam , iż w waszym przypadku jest dużo większa temp.
29 czerwca 2021DexPL pisze: Im wyższa temperatura +180 stopni tym więcej "silnych" frakcji się spala. 210-213 to bodajże optymalna dla maksymalnego wykorzystania surowca. Jednakże z własnego doświadczenia mogę polecić już temperaturę 165-170 jako działającą bardzo dobrze. Działą wtedy dobrze uspokajająco, natomiast brak jest tego haju marihuanowego.
Zresztą, sam przetestuj i znajdź dla Siebie odpowiednią temperaturę. Ja bym jednak zaczynał do najniższych i dopiero potem podnosił.
https://www.getmyster.com/blogs/blog/wh ... aping-weed
Tutaj masz artykuł gdzie opisano poszczególne temperatury dla terpenów itd.
temp. wrzenia THC - 157*C - waporyzacja w 170, a brak haju marihuanowego (glownie efektu THC)? troche nielogiczne.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
