Zresztą, sam przetestuj i znajdź dla Siebie odpowiednią temperaturę. Ja bym jednak zaczynał do najniższych i dopiero potem podnosił.
https://www.getmyster.com/blogs/blog/wh ... aping-weed
Tutaj masz artykuł gdzie opisano poszczególne temperatury dla terpenów itd.
Na chwile obecną najlepszym urządzeniem z jakiego miałem okazję korzystać jest stor... & ( aby nie było reklamy), lecz dalej szkoda mi wydać 1500 zł :(
Susz nigdy nie był ciemny/czarny po sesji, więc mniemam , iż w waszym przypadku jest dużo większa temp.
29 czerwca 2021DexPL pisze: Im wyższa temperatura +180 stopni tym więcej "silnych" frakcji się spala. 210-213 to bodajże optymalna dla maksymalnego wykorzystania surowca. Jednakże z własnego doświadczenia mogę polecić już temperaturę 165-170 jako działającą bardzo dobrze. Działą wtedy dobrze uspokajająco, natomiast brak jest tego haju marihuanowego.
Zresztą, sam przetestuj i znajdź dla Siebie odpowiednią temperaturę. Ja bym jednak zaczynał do najniższych i dopiero potem podnosił.
https://www.getmyster.com/blogs/blog/wh ... aping-weed
Tutaj masz artykuł gdzie opisano poszczególne temperatury dla terpenów itd.
temp. wrzenia THC - 157*C - waporyzacja w 170, a brak haju marihuanowego (glownie efektu THC)? troche nielogiczne.
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.