Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Co jest lepsze: tramadol czy kodeina
-kodeina
339
53%
-tramadol
209
33%
-to zalezy od nastroju:P
90
14%

Liczba głosów: 638

ODPOWIEDZ
  • 68 / 3 / 0
O , dzięki mordo
  • 20 / 3 / 0
tramadol wygrywa ceną, ale nie każdemu podoba się jej profil działania, dla mnie ma przewagę że aktywizuje, i można dorzucać co jakiś czas, minus że jest na receptę, minus że lepiej mieć trochę diazepamu jeśli chcemy wziąć trochę więcej, koda jest bez recepty taki to plus , i dobrze się komponuje z trampkiem.
  • 2228 / 370 / 0
Tak jest, najlepiej to zrobić mix obu substancji, ostro dopierdolić, żeby mieć nodding.
Do tego musi być podsypka z klona i pregabaliny.

Kiedyś lubiłem podsypać baclofen, choć teraz mi nie siada do opio.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 262 / 100 / 0
U mnie zdecydowanie ... ZDECYDOWANIE tramadol. kodeina- 2 próby po 150mg dawno temu ( nawet nie kolowalem, zalegał thiocodin w rodzinnej apteczce) i nic nie poklepało pomimo zerowej tolerancji. tramadol- pierwsza próba gdy doznałem kontuzji pleców - "love at first sight" . Z zapłakanego, nie pewnego przyszłości, zbolałego bidaka stałem się w godzinę spokojnym, uśmiechniętym i patrzącym z ufnoscia w przyszłosc, spełnionym człowiekiem...
  • 22 / 5 / 0
Cóż. Dla początkujących na pewno tramadol, gdyż przy pierwszych razach działa znacznie mocniej i wręcz nie do opisania jest ten efekt, jednak tolerka rośnie w takim tempie, że po czasie nawet 100mg kody działa lepiej. Sam tram po długim stażu używania powoduje kurewską dysforię i ewentualnie drgawki. kodeina nie niszczy psychicznie w takim stopniu jak jej serotoninowy kuzyn. Uwzględniając wszystkie względy dla mnie koda wygrywa.
  • 11 / / 0
Ja wolę tramadol. Próbowałem z opio kody i tramadolu, najbardziej przeważające za tramadolem jest to, że mam po nim wielką motywację do wszystkiego a w tym roku było to potrzebne do budowy domu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.