Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 177 / 26 / 0
Nigdy nie podbijałem kody deksterem, jedynie mixy z innymi opio i benzo. Marichuana działa na mnie niezwykle schizogennie - alko i benzo jedynie spłycają ten stan, tylko opioid na bazie morfiny (tramal nie działa no chyba że z klonem) redukuje paranoje po mj.
I tu moje pytanie czy dopalenie małej dawki kapusty szatana z dysocjantem będzie dla mnie nieprzyjemne? Wszystko co działa psychodelicznie z ziołem powoduje masakre u mnie.
U mnie to bardziej chronicznie
Ty wolisz mieć stany psychodeliczne
  • 1195 / 223 / 32
Będzie, przykro mi.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 1062 / 92 / 0
Kiedyś jak byłem w ciągu na tym dziadzie to lubiłem wcześniej zjeść 225mg DXM, co by uatrakcyjnić przebieg zintoksynowania. Dobrze też było wypić/zjeść K na śniadanie po nocy z dekstrometorfanem. Obecnie nie stosuję takich kombinacji. Przed kodeiną biorę jedynie leki antyhistaminowe pierwszej generacji i, lub także palę trawsko. Ostatni raz DXM do K to było 150mg tego pierwszego i przeszło 0,7g drugiego. Było ok, aczkolwiek kiedy DXM schodził miałem rachunek sumienia + dość mocno się pociłem. Inna rzecz, to już po spożyciu kodeiny ładowanie etanolu w postaci piwa/wina - wzmiacnia efekt sedacyjny jak i amnezyjny... Wódeczki do kody nie piję od lat, bo trochę zbyt inwazyjny to miks dla mnie. Z-drugs i koda to niewypał dla mnie. BZP i K to jeszcze może być, ale nie motam tego od jakiegoś czasu.
  • 389 / 100 / 4
Inne opioidy wielokrotnie wzmacniałem DXM z bardzo dobrymi rezultatami, a akurat w przypadku kodeiny nie zaobserwowałem takiego działania. Chociaż można to zapewne zrzucić na kapryśność działania kodeiny. Jeżeli czasami potrafi bez żadnej konkretnej przyczyny nie zadziałać to i intensywność takiego działania ciężko jest porównywać.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 1768 / 599 / 0
Jak się jest już w ciągu, to i podbijanie deksem nie działa. Kiedyś 90mg DXM + 240mg kodeiny po 2h robiło cuda. Potem trzeba było brać 300 deksa i kodę na zejściu. Koniec końców, nawet to i zwiększenie dawki kodeiny do 630mg nie wywoływało żadnych odczuć oprócz oczywiście dolegliwości żołądkowych.
  • 1195 / 223 / 32
@TymekDymek Zarzucasz jeszcze?
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 1768 / 599 / 0
Samotnie około raz na miesiąc, z czego 9 na 10 razy jest niezadowalająca. Teraz to już mam chyba najdłuższą przerwę i niedługo stestuję dziurawiec w roli inhibitora CYP3A4.

Wyjście z oporowego ćpania od 16 do 52 tabletek dziennie jest możliwe. Kusi jednak w chuj, więc trzeba się pilnować. Co rusz jakieś wymówki, powody, blabla. Najważniejsze to określić sobie limit, np. raz na miesiąc i się trzymać go za wszelką cenę. Grzyby pomogły na dwa miesiące około, potem ciśnienie wróciło.
  • 1062 / 92 / 0
Może grzyby częściej... Golden Teacher.
  • 1768 / 599 / 0
No fajnie by było mieć skąd, jak ktoś zna kogoś w Szczecinie, to niech mi nie mówi, bo przecież prawo i regulamin forum zabraniają.
  • 3455 / 565 / 2
Słyszałem, że syrop actitrin godzinę przed kodzeniem jest dobry.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.