25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
(wynik spektrometrii ze zdjęcia)
toxic1337 pisze: Uwazajcie na siebie prosze. Nie bierzcie zadnych pieczar ani krzyżma... szczegolnie z nieznanego zrodla. RIP. Skurwysyny chcą łatwego zarobku na zdrowiu i zyciu innych... masakra co sie dzieje. Dlatego zawsze bede plul na kryształowcow i stimiarzy takich przezartych juz fest.
mozna powiedziec ze jestem juz weteranem stimów jednak nigdy nie bralem czegos czego nie bylem pewien, nigdy nie bylem w podobnych sytuacjach typu "o wlos od zejscia.."
nie wydaje mi sie zeby zaden uliczny vendor (xD) mial zarobek na martwych klientach
zawsze dostaje info ile dawkowac, jak czesto, jaki profil dzialania itp itd... w przypadku czegos co nie jest w stalej ofercie...
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.