Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2832 / 616 / 0
U mnie kiedyś w piekarni sprzedawali takie cukierki pudrowe
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 3455 / 557 / 2
No to chyba są te cukierki pudrowe co się rozpuszczają na języku raczej to nie bedzie pixa MDMA?
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 311 / 54 / 0
(2R,3R,4S,5S,6R)-2-((2S,3S,4S,5R)-3,4-dihydroksy-2,5-bis(hydroksymetylo)tetrahydrofuran-2-yloksy)-6-(hydroksymetylo)tetrahydro-2H-pirano-3,4,5-triol

(wynik spektrometrii ze zdjęcia)
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2392 / 654 / 0
Albo pixa MDMA albo cukierek pudrowy. Spójrzmy prawdziwe w oczy - skąd dziecko 11 letnie by miało MDMA, lol ? Nikt rozumny by 11 letniemu dziecku nie sprzedał. to nie są narkotyki na 90%
  • 268 / 37 / 0
toxic1337 pisze:
Uwazajcie na siebie prosze. Nie bierzcie zadnych pieczar ani krzyżma... szczegolnie z nieznanego zrodla. RIP. Skurwysyny chcą łatwego zarobku na zdrowiu i zyciu innych... masakra co sie dzieje. Dlatego zawsze bede plul na kryształowcow i stimiarzy takich przezartych juz fest.
zastanawiam sie czy ten wczorajsy krysztal którego nie jestes pewien byl z zaufanego zrodla...? %-D

mozna powiedziec ze jestem juz weteranem stimów jednak nigdy nie bralem czegos czego nie bylem pewien, nigdy nie bylem w podobnych sytuacjach typu "o wlos od zejscia.."

nie wydaje mi sie zeby zaden uliczny vendor (xD) mial zarobek na martwych klientach

zawsze dostaje info ile dawkowac, jak czesto, jaki profil dzialania itp itd... w przypadku czegos co nie jest w stalej ofercie...
Uwaga! Użytkownik nawachajka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 776 / 106 / 0
@nawachajka No nie był i dlatego napisalem. Z daleka omijac jakichs sketchy sebkow i ich dziwne "krysztaly". To zaden vendor jak mowisz. Zwykle patusy ze slamsow ktore maja taka tolerke ze ich zadne miesszanki by nie zabily masakra
  • 1 / / 0
Hej jestem tu nowa, więc sorry jeśli piszę nie tu ,gdzie trzeba. Jestem w Szpitalu Psychiatrycznym, mam uzależnienie od alkoholu, ale lekarz wie, że mam uzależnienie krzyżowe, więc tylko kilka dni dawał mi relanium. Kolega alkoholik z oddziału dał mi takie oto dwie tabletki. Pytanie: co to może być? Białą już wzięłam, bo się wydaje jakaś
:pacman: znajoma, ale nie wiem jaki będzie efekt, a z tą drugą? :tabletki:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 5829 / 1208 / 43
Ta białą wygląda jak alpra lub hydroksyzyna.
A ta kapsułka wygląda jak pregabalina 75mg.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1223 / 487 / 0
@bialypies To co kolega ci nie powiedział co ci daje ? przecież to może być cokolwiek, wiele tabletek i kapsułek wygląda podobnie.
  • 93 / 5 / 0
Lepiej tego nie bierz ziomuś. Powiedz pielęgniarce że tobą telepie i nie dajesz rady z odstawką alko to ci da może 5mg relanium albo 0.5klona
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.