Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1299 / 258 / 0
Jak senność zaczęła się dopiero od pregi to może oznaczać, że za duża dawka, więc przejdzie jak się tolerka zrobi, albo jak zmniejszysz dawkę %-D
  • 3237 / 551 / 0
Ja się bije z dawką 375mg planuje zrobić od jutra zrzutkę na 300mg i do zera.
Stosuję ją stosunkowo długo i na początku roku brałem nawet po półtora gieta żeby w głowie zaszumiało aktualnie nie czuje nic. Mega mnie ciekawi czy powstała już tolerancja prawie że absolutna i zniknie dopiero gdy zejdę i wrócę na z powrotem na tą dawkę czy lek dalej działa i daje mi profit do którego się przyzwyczaiłem a którego nie czuję :cojest:
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 4603 / 2208 / 1
PO takiej ilości jaką brałeś na pewno będzie zależność fizyczną, ale ja bardziej bym się psychicznej obawiał. MOże Ci braknąć tego, co dawała Ci prega (aktywizacja, uspokojenie, poprawę nastroju itp - niepotrzebne skreślić). CO mogę poradzić to schodzić wg bardzo twardego planu (rozpisz co do tabsy i nie modyfikuj w trakcie - nawet jak uznasz że możesz szybciej zejść, to jednak pozostań przy pierwotnej wersji). Ograniczy to maksymalnie jak się tylko da skutki uboczne.
Zdrowia.
  • 157 / 20 / 1
Czy ktoś miał katar po pregabalinie?
  • 311 / 53 / 0
Zdarzało się po wciągnięciu.
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 157 / 20 / 1
12 lipca 2021NiebieskiePtactwo pisze:
Zdarzało się po wciągnięciu.
Przy normalnym braniu, pytam. :P

Jestem drugi dzień na 150 mg i czuję się lekko pijany. Czy to normalne? 😅
  • 311 / 53 / 0
U mnie szczęście i lekkie pod picie pojawiają się przy 600 jednorazowo w zwyż, to u mnie normalne.

Niedługo zmierzę się z odstawka po ciągu z dawkami powyżej grama na dobę, zobaczymy jak to będzie, albo i nie zobaczymy, może fenibut nada się na odstawkę?
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 963 / 17 / 0
Czy prega może powodować duży apetyt i tycie?
  • 217 / 116 / 0
08 lutego 2020pauleta1987 pisze:
Czy pręga powoduje tycie i zatrzymanie w organizmie wody
Biorę 8dzien pręga w dawce 300mg rzadko oddaje mocz czy ten skutek uboczne przejdzie
zapętlasz się pauleta
tak, duża część userów raportuje spowolniony metabolizm, zwiększony apetyt, i dodatkowe kg
Uwaga! Użytkownik bulku nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 177 / 53 / 0
Pregabalina zwiększa mój apetyt, tak samo fenibut. Nie jest to patologiczne pożeranie lodówki jak po mianserynie ale jest. Warto pilnować wagi i trzymać się diety, to ma ogromny wpływ na nasze zdrowie psychiczne. U mnie póki co, waga leci w dół. Dzięki pregabalinie zacząłem biegać, a zabierałem się za to od lat.

Nie brak opinii w wątku, że prega zatrzymuje wodę w organizmie, co powoduje dodatkowy wizualny efekt tycia. Sam tego nie zauważyłem, bo biorę małe dawki (150 mg) i biorę od lat kreatynę, która również przyczynia się do zatrzymania wody, więc jestem spuchnięty i przyzwyczajony do tego.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.