Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1864 / 699 / 0
Nigdy.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 100 / 17 / 5
06 lutego 2020pauleta1987 pisze:
Czy często uwas występują wymioty po stosowaniu pregabalin
Skąd to pytanie? Wymiotowałaś kiedyś po niej?
Ja nigdy.
Uwaga! Użytkownik MaszMaila jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 260 / 22 / 1
06 lutego 2020pauleta1987 pisze:
Czy często uwas występują wymioty po stosowaniu pregabalin
Polecam zgłosić się z tym do lekarza
  • 911 / 206 / 1
Ulotki podają występowanie wymiotów u 10% stosujących.

Czy ta pauleta to nie jakiś bot? Obserwuję te jej zsypy na forum od niedawna i są zawsze śmieciowe.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 263 / 12 / 0
Chcę zaproponować psychiatrze wypisanie mi tego na tiki nerwowe (modulatory gaba je niwelują, nic innego, a leczyć mnie próbowali jeszcze za małolata (neurolog), nieco później (neurolog), jak i psychiatra parę lat temu, ale nie proponował pregaby, głównie skupił się na depresji i nerwicy) oraz fobię społeczną (która nasila mi tiki, w stresie one się nasilają, a później to sam się już nakręcam jak one są i one jeszcze bardziej się nasilają i tak w koło, aż w końcu całe ciało mi drga). Co o tym sądzicie? Robić sobie nadzieję, że pomoże chociaż na jeden z tych problemów?
  • 127 / 34 / 2
@drlooney
No jasne. Zaproponuj.
Zawsze lepsze to niż benzo.
Tylko nie mów, że przeczytałeś o tym
w necie. Z mojego doświdczenia zauważyłam, że większość lekarzy sceptycznie się na to patrzy. ( no i troche słusznie. Każdy może sobie napisać co che ;)
Why can't we not be sober?
Why can't we fly forever?
  • 100 / 17 / 5
Powinna pomóc używana umiejętnie, czyli począwszy od niskich dawek np. 150mg i obserwowanie swojego ciała.
Niektórzy napiszą że to dużo. Jednak tiki to nie błaha sprawa. No i benzo też nie polecam. Tiki miną kosztem silnego uzależnienia.
Uwaga! Użytkownik MaszMaila jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 963 / 17 / 0
Byłem u psychiatry na kontroli mam zaburzenia depresyjne lękowe zażywam 12dzien fluo w dawce 20mg oraz pręga dawka dwa razy 150mg czy to dobre leki
  • 963 / 17 / 0
Czy pręga powoduje tycie i zatrzymanie w organizmie wody
Scalono/Imane Anys
Biorę 8dzien pręga w dawce 300mg rzadko oddaje mocz czy ten skutek uboczne przejdzie
  • 100 / 17 / 5
bo zapewne mało pijesz, co jest dziwne bo po tym leku zwiększa się pragnienie i łaknienie
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.