Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1299 / 258 / 0
Jak senność zaczęła się dopiero od pregi to może oznaczać, że za duża dawka, więc przejdzie jak się tolerka zrobi, albo jak zmniejszysz dawkę %-D
  • 3237 / 551 / 0
Ja się bije z dawką 375mg planuje zrobić od jutra zrzutkę na 300mg i do zera.
Stosuję ją stosunkowo długo i na początku roku brałem nawet po półtora gieta żeby w głowie zaszumiało aktualnie nie czuje nic. Mega mnie ciekawi czy powstała już tolerancja prawie że absolutna i zniknie dopiero gdy zejdę i wrócę na z powrotem na tą dawkę czy lek dalej działa i daje mi profit do którego się przyzwyczaiłem a którego nie czuję :cojest:
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 4603 / 2208 / 1
PO takiej ilości jaką brałeś na pewno będzie zależność fizyczną, ale ja bardziej bym się psychicznej obawiał. MOże Ci braknąć tego, co dawała Ci prega (aktywizacja, uspokojenie, poprawę nastroju itp - niepotrzebne skreślić). CO mogę poradzić to schodzić wg bardzo twardego planu (rozpisz co do tabsy i nie modyfikuj w trakcie - nawet jak uznasz że możesz szybciej zejść, to jednak pozostań przy pierwotnej wersji). Ograniczy to maksymalnie jak się tylko da skutki uboczne.
Zdrowia.
  • 157 / 20 / 1
Czy ktoś miał katar po pregabalinie?
  • 311 / 53 / 0
Zdarzało się po wciągnięciu.
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 157 / 20 / 1
12 lipca 2021NiebieskiePtactwo pisze:
Zdarzało się po wciągnięciu.
Przy normalnym braniu, pytam. :P

Jestem drugi dzień na 150 mg i czuję się lekko pijany. Czy to normalne? 😅
  • 311 / 53 / 0
U mnie szczęście i lekkie pod picie pojawiają się przy 600 jednorazowo w zwyż, to u mnie normalne.

Niedługo zmierzę się z odstawka po ciągu z dawkami powyżej grama na dobę, zobaczymy jak to będzie, albo i nie zobaczymy, może fenibut nada się na odstawkę?
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 963 / 17 / 0
Czy prega może powodować duży apetyt i tycie?
  • 217 / 116 / 0
08 lutego 2020pauleta1987 pisze:
Czy pręga powoduje tycie i zatrzymanie w organizmie wody
Biorę 8dzien pręga w dawce 300mg rzadko oddaje mocz czy ten skutek uboczne przejdzie
zapętlasz się pauleta
tak, duża część userów raportuje spowolniony metabolizm, zwiększony apetyt, i dodatkowe kg
Uwaga! Użytkownik bulku nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 177 / 53 / 0
Pregabalina zwiększa mój apetyt, tak samo fenibut. Nie jest to patologiczne pożeranie lodówki jak po mianserynie ale jest. Warto pilnować wagi i trzymać się diety, to ma ogromny wpływ na nasze zdrowie psychiczne. U mnie póki co, waga leci w dół. Dzięki pregabalinie zacząłem biegać, a zabierałem się za to od lat.

Nie brak opinii w wątku, że prega zatrzymuje wodę w organizmie, co powoduje dodatkowy wizualny efekt tycia. Sam tego nie zauważyłem, bo biorę małe dawki (150 mg) i biorę od lat kreatynę, która również przyczynia się do zatrzymania wody, więc jestem spuchnięty i przyzwyczajony do tego.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.