28 marca 2021pauleta1987 pisze: A jakie efekty uboczne daje 5htp
Panowie 5-htp + EGCG może mieć wpływ na czas stosunku ?.
Chodzi o to, że mam przedwczesny wytrysk.
Nie chce brać leków.
Czytałem że 5-htp zwiększa poziom serotoniny ale trzeba wziąć dodatkowo EGCG zeby przedostało się do mózgu.
Czy branie codziennie np. 100-200mg 5-htp + EGCG ( 250mg). Spowoduje, że będę mógł dłużej ?.
Jakie są wasze doświadczenia - z góry dziękuje.
Pozdrawiam ciepło.
@RoofTop ja po ekstrakcie z dziurawca od herbapolu byłe mega zamulony.
Ogólnie nie wierzyłem w to do czasu póki nie spróbowałem, jaram codziennie od 3 lat jestem wyczulony na działanie tetrahydrokannabinolu i muszę przyznać ze efekt jest zadowalający skun jest wtedy bardziej euforyczny i sedatywny.
Wydaje mi się że jedzony powyżej 2 tygodni (w moim przypadku 250mg przed snem, 2 tydzień - 500mg i przy takiej dawce zostaje) zwiększa zasoby serotoniny które potem może wykorzystać MDMA.
Jestem osoba ostro zjechaną przez emke, serotonina jest dla mnie bardzo cenna bo stale funkcjonuje na deficycie tego właśnie hormonu.
Oczywiście jest to moje subiektywne odczucie mimo że nie ma mowy o placebo.
Ps. Wspomagająco mam bezno, l-teanine jakby co.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.