01 lipca 202121Ch0sen37 pisze: Myślę, że spokojnie, ale prędzej czy później wjebiesz się fizycznie skoro już planujesz coś takiego, to znaczy, że jesteś wjebany psychicznie a to naturalna kolej rzeczy xd
Długi czas leciałem na 0.5mg klona, potem trochę na 5mg diazepamu. Dzisiaj zapodane 2mg miętowego krzyżyka zaowocowało mocnym rozluźnieniem psychicznym jak i fizycznym. Coś, czego ta dawka nie dawała mi już od dawna. Nawet pojawiła się przyjemna senność i lekkie "noddy" siedząc bez ruchu
Dobra zmiana
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.