Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Ty wolisz mieć stany psychodeliczne
Really?:-D hahahahahaha no to ładnie wjechałeś w temat z tą CC. Tak pół żartem,pół serio,ba!Nawet Ci doradzę,mimo,że nie posiadam ukierunkowanego wykształcenia medycznego
Sorry za offtop.
02 lipca 2021FocusF13 pisze: Paliłem niedawno pierwszy raz ten słynny hel i zawiedzionko było. kodeina jak jeszcze działała dawała mi większą euforię niż heroina. Spodziewałem że zaleje mnie fala ciepła i poczuje coś zajebistego a tu dupa. Myślę że morfina może mi znacznie bardziej przypaść do gustu jak ją dorwe kiedyś. Działanie było całkowicie w tle, w przypadku kody euforia jest na pierwszym planie, tu w tle. Jednak środek ten jest niesamowicie "skuteczny" w sensie że całkowicie tłumi negatywne emocje, stałem się totalnie niewyraźny i nieobecny na smutki tego świata, mimo że w momęcie palenia byłem raczej w dobrym nastroju to halupa zadziałała jak bloker na emocje jakiekolwiek. Profil działania oceniam jako dość pusty. Inne opiaty moim zdaniem wprowadzają euforię ale obok jakiś tam emocji a tutaj trochę inaczej - całkowita wyblakłość. Ale nie powiem że ten stan nie był przyjemny, bo był; lecz napewno nie był bardzo przyjemny jak pierwsze eksperymenty z kodą gdzie 450mg z tabletek na kaszel dało mi stan który wyobrażałem sobie jako opiatowy prawiczek jak coś rangi dworcowej - najwyższa półka a okazało się że najwyższa półka jest średnia. Ale generalnie to fajny narkotyk.
01 lipca 2021aqq1 pisze: To smutne że tak uzależnienie. od opiatów tak wyniszcza a osoby tu zgromadzone tak chwalą sobie tą używke.
+są zawsze,wymieniać chyba nie muszę?:-D
Od dłuższego czasu zbieram ten odpad, Drugie przegotowanie nieco większej ilości ładnie robi. A nawet za 4 razem jeszcze coś tam idzie wyciągnąć, przynajmniej żeby uśmierzyć trochę skręta.
Kilka razy zdarzyło mi się że po takim strzale z odpadu dostawałem reakcji alergicznej, całe ciało mnie swędziało i czerwieniało, a i samo wejście i działanie było wtedy takie dziwne, jakby coś było nie tak. Bardzo szkodliwe jest takie rozwiązanie? xD
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.