Ale wiesz, że te diagnozy już pozostaną z Tobą na zawsze? W razie np kłopotów z prawem na ich podstawie możesz zamiast wyroku w zawiasach dostać przymusowe leczenie w ośrodku zamkniętym. Wiele osób zgadzało się na te diagnozy by dostawać np medikinet, ale wielu z nich już sie obudziło z ręka w nocniku. Diagnozy psychiatryczne w odróżnieniu od chorób somatycznych zostają z człowiekiem na stałe i w razie draki prawie zawsze wychodzą. Sąd wnioskuje do NFZ o udostępnienie dokumentacji medycznej psychiatrycznej na potrzeby oceny stanu psychicznego i placówka MUSI taką dokumentacje wydać. Na jej podstawie (i badania z pobytu w szpitalu) biegli wydają opinię na temat Twojego stanu zdrowia. Jako że manie nie mijają od tak, udowodnij, że w czasie popełniania czynu karalnego nie miałeś ostrego ataku?!! Enjoy
BTW na NFZ on podobno jest, a chciał hajsy ode mnie się rozliczać co miesiąc.
Nie wiem, zakończyłem współpracę z tym człowiekiem już po miesiącu
Mam nadzieję że to czyta, i pozdrawiam go środkowym palcem :>
"Front na klate, but na dziurę, zamknij pizdę
Nic osobiście ale business is business"
moze profesorek sie boi nowego systemu kontroli recept.
chyba nic 'podejrzanego' nie wypisywal
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.