Ja brałem to donosowo i działało, z lekkim wjazdem. Dodupnie pewnie też, jak z i. v. to nie wiem czy te "substancje pomocnicze" zapodane w roztworze bez filtracji zaszkodzą bo żem nie próbował. Tyle spostrzeżeń. btw: Tranxene 10 mg wychodzi taniej (co już pisałem) niż Cloranxen 5 mg! No bo słoiczek, tabletki vs blister i kapsułki. Ciekawym czy jak wyrwę reckę od psychola na 2 paki to mi zamienią na tranxa, raczej powinni. Sick but true.
Ostro popiłem przez 5 dni z kolegami na wypadzie że mnie telepało jak wróciłem i poszły rolki w takim schemacie
doby
1-40 mg
2-20
3-10
4-5 na noc tylko żeby zasnąć plus waleriany melisy i jakieś bzdety ziołowe
I teraz pytanie .Czy jak za 3 dni przyjaciel ma urodziny to mogę walnąć parę piwek a impreza na sali wynajętej na 30 osób
miną 3 doby od ostatniej 5 a od pierwszej 40 7 dni
Dodam że mam mocny łeb do picia a to nie pierwsza moja przygoda z benzo
Dodam że czasami rekreacyjnie wezmę jakiś bromazepam 6mg albo 0,5 afobamu czasem 4 razy w miesiącu a czasem przez 3 miesiące nic nie biorę
Jak wpadam w ciąg na wódce tak 1,5L na dobę wtedy walę i to kilka dni to biorę spore dawki benzo
Kiedyś wziąłem 4mg clona i 40 mg relanium w pierwszą dobę bo mnie tak telepało że po schodach nie mogłem zejść i tak zmniejszam zawsze dawki do zera max w tydzień
Tu też nie ma reguły z tymi ciągami na wódce czasem co miesiąc czasem co pół roku
albo czy jakaś depresja oddechowa mnie nie złapie po 3 dniach od ostatniej 5mg i po tamtych wcześniejszych
Ja już sobie tyle teorii na temat schodzenia z benzo rozpisałem przez ostatnie 1.5 roku, że głowa mała.
Wychodzi chyba na to, że najłatwiej mi się schodzi, kiedy jestem w ciągu alko.
Mogę schodzić z benzo dużymi dawkami, za dużo nie pamiętam ale alko bardzo pomaga.
Również wydaje mi się, że wychodzenie z domu jest bardzo ważne, jakby wyrównywało w jakimś sensie poziom serotoniny. I oczywiście kontakt z otoczeniem na tyle na ile jest to możliwe.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.