Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
11 czerwca 2021FotherMucker pisze: Mi właśnie depresja jako taka przeszła po 3-4dniach, misjowane było przeszło rok na niskich dawkach z przerwami. Też odczuwałeś takie zmęczenie jak uj? Jak rano wstaje to się czuje do jakiejś 16'stej jakbym jakbym dzień wcześniej wydobywał węgiel w kopalni kifolem. Pod wieczór to jakoś przechodzi, ale rano jest tak samo, żeby wstać z łóżka to jest jakiś dramat, bym tylko leżał i nic mi się nie chce, wszytsko mnie męczy. Nie wiem czy to trampem spowodowane czy coś mi jest.
Na ciało naturalnie dobry sen, dobre jedzenie, pić dużo wody, uzupełnić wszystkie witaminy i elektrolity. Nawet jakiś zwykły suplement z kompleksem witamin pobrać parę dni. Yerba Mate dobrze odmula i z Trampkiem też się fajnie łączy
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
13 lipca 2021redowojt88 pisze: Witam, czy jest cos co pomaga przy dochodzeniu do siebie po skonczeniu sie trampka , typu jakies energetyki, elektrolity lub cos innego?
Z góry dzięki za odpowiedź
W sumie offtop, ale teoretycznie są to negatywne skutki zażywania xD pozdrawiam - starysteve
Oczywiście po kolejnym zarzuceniu przeszło...
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.