Od dziecka jestem typowym niejadkiem, Mało jadłem oraz miałem bardzo ubogie zróżnicowanie posiłków, niestety do dzisiejszego dnia mi tak zostało,nie jem warzyw owoców ani mięsa (wyjątek to kiełbasy,salami i parówki)
Jak spróbuje czegoś innego co niczego w życiu nie jadłem odrazu wymiotuję,żaden lekarz nie jest wstanie mi pomóc przepisują tylko leki na apettyt które mi nie pomagają bo apetyt mam dobry poprostu niczego praktycznie nie lubię. Miał ktoś z was podobny problem? albo wie do jakiego lekarza się udać?
Wielu wegan tak robi. Oni nie mają jak Ty, ale z własnej woli wybierają ograniczoną dietę. Resztę uzupełniają farmakologicznie.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".