Podziel się posiłkiem, chamie
Najbardziej mnie zastanawia tekst przy paracetamolu. Jak trochę znam angielski to tam jest napisane, że górna i dolna warstwa powinna być żółta.. A co z środkowa? :)
No ale ja w szkole miałem Rosyjski :)
zobacz sam jak wyglądają przykładowe z neta, same takiego typu ludziom wychodzą, nie wiem o co chodzi ale skoro moje piguły ważą 350mg to nie ma bata żeby czystość w nich wynosiła 50% bo są na tyle słabe że trzeba zarzucać dwie na raz żeby poczuć normalne działanie. Bywało że potrafiliśmy we trzech usiąść i jednego wieczoru po 10 na łebka zarzucić i nie było jakiegoś koszmarnego zjazdu. A mówię o pigułach niebieskich FCB.
Dosłownie masz opisane to co ci wyszło.
Zdjęcia z neta to zdjęcia testów kryształu, nie tablet.
Cienki żółty paseczek - bardzo mało MDMA. To też masz w instrukcji.
A jeżeli są klepane gdzieś w stodole na Podlasiu to cokolwiek może być użyte do ich zrobienia.
Tak, stąd pytanie czy to jedzenie wcześniej mogło mieć wpływ na działanie emki? Co do rozjebania to cały sęk w tym, że nie było ono pozytywne, a wręcz przeciwnie. Przy dawce 125mg na faceta prawie 100kg nie spodziewałbym się takiej reakcji.
Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.